Itt a XXI. században miért ítélnek el vallásos embereket csupán csak a vallása miatt?
Szervusz.
Sok vallás mögött más tényezők is állnak.
sokszor elég némelyeknek, ha nem egyezik az emberi elvekkel, máris nem lehet igaz az amit mond egy valóban keresztény életet élő.
S persze ez sok mindentől függ.
# 1
"De azért abban egyetérthetünk, hogy kisebb a diszkrimináció, igaz?"
Te melyik bolygón élsz, ha megkérdezhetem?
És a térkép kifejezetten csak a keresztényüldözéseket jelölni, a többi vallási üldöztetést nem.
"Te melyik bolygón élsz, ha megkérdezhetem?"
Te most komolyan azt gondolod, hogy a 20. században, amikor vallási (és etnikai) alapon milliókat öltek meg, kisebb volt a diszkrimináció mint manapság?
# 5
Te most komolyan egy teljes évszázad adatait akarod összevetni egyetlen év adataival?
Vannak kifejezetten vallásellenes emberek, akik minden hívőt elítélnek, ez pedig elég primitív dolog, hiszen kb. olyan, mintha a hívők egy kalap alá vennék az összes ateistát.
A szektákat teljesen jogosan ítélik el, [én is ezt teszem hívőként] hiszen káros tevékenységeket folytatnak (pl. tudománytagadás). Ami nem is érdekelne senkit, hiszen azt csinálnak amit akarnak. Viszont probléma, hogy ezek a szektások a saját gyerekeik gondolkodását is megrontják a marhaságaikkal, ez pedig bűn, tehát jogosan ítélik el őket.
Dante
"Te most komolyan egy teljes évszázad adatait akarod összevetni egyetlen év adataival?"
Te most komolyan egy olyan térképre hivatkozol, amin nem is szerepel hogy milyen mértékű és típusú a diszkrimináció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!