Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek nincs Isten vagy...

Szerintetek nincs Isten vagy csak a társadalom legeslegaljához tartozom?

Figyelt kérdés
és ezért nem áll velem szóba, csinál úgy, mintha nem is léteznék?
2016. szept. 18. 06:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És, mit mondasz?
2016. szept. 18. 12:00
 12/16 How Arrow ***** válasza:

Kedves kérdező

Semmivel se vagy kevesebb Isten szemében mint az aki igazi keresztény, Isten tem tesz személyválogatást.

Ha látsz egy papot az még nem azt jelenti hogy az Isten embere.

Nézd csak mit mond Isten a papokra.(tisztelet a kivétel)

Ézs 56:10 Őrállói vakok mindnyájan, mitsem tudnak, mindnyájan néma ebek, nem tudnak ugatni; álmodók, heverők, szunnyadni szeretők!

Ézs 56:11 És ez ebek telhetetlenek, nem tudnak megelégedni, pásztorok ők, akik nem tudnak vigyázni; mindnyájan a maguk útára tértek, ki-ki nyeresége után, mind együtt!

Isten nem csinál ugy mintha nem is léteznél, Ő szeretné hogy hozzáfordulj.

A gonosz csinál velünk minden rosszat az a hibás nem Isten.

2016. szept. 18. 12:22
 13/16 pelgrim ***** válasza:

Van Isten, csak a te elképzelésed róla nagyon kezdetleges őskori, az jó volt az ősembernek, neked ma jobban kellene tudnod.

Had mondjam el, hogy Isten nem egy valaki rajtad kívül, Isten az ÉN VAGYOK benned, a te saját Isteni kiléted, a Krisztus minden emberben aki folyton szól hozzád, nem mint egy valaki rajtad kívül, hanem a te saját isteni kiléted által, és nem, vagy csak nagyon ritkán szavakban vagy jól megfogalmazott, mondatokban, hanem mint egy ihlet, vagy mint egy halvány, de félreérthetetlen megérzés, vagy néha mint egy szilárd tudat.

Ne hidd, hogy a vallásos előjárók közelebb állnak Istenhez mint te. A papoknak nincs megengedve, hogy így beszéljenek e dolgokról, de te, ha eléggé figyelmes és őszinte vagy önmagad iránt, közelebb juthatsz Istenhez.

2016. szept. 18. 14:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Az isten, amikor emberré lett, ő is a társadalom legaljához tartozott. Később pedig meg korbácsolták, és keresztre feszítették, az akkori papok és főpapok, természetesen istenre hivatkozva.

Csak kérdezem, hogy akkor isten kinél "reklamáljon", hogy ezt tették vele? Talán nálad? :)

pld. így:

Nézd gyermekem, akkor is vállaltam, hogy ember leszek, és mindent elmagyarázok nektek, és megtanítalak arra, hogy hogyan tudtok boldogok lenni, hogyan tudtok visszakerülni a mennyországba, az én országomba. Látod akkor is megveretek, és keresztre feszítettek ezért engem az emberek. És ma is megvernek engem az emberek, és keresztre feszítenek, mert most is mint akkor, ragaszkodnak a sötétséghez, a gonoszsághoz, hogy ne hogy meg kelljen térniük, hogy nehogy meg gyógyítsam őket.

Megvetnek engemet, és megtagadnak, nem akarják elfogadni azt a békét amelyet csak én tudok adni nekik, inkább szeretik a háborúságot.

Maguk a hitetlenek sem tudják pontosan megmondani, hogy miért nem hisznek.

Azért nem tudják, mert nem akarják! Azért nem akarják, mert nem hajlandók mélyebbre ásni, nehogy magatartásuk homokalapját be kelljen ismerniük.

Az emberek tehát menekülőben vannak a problémák elől, menekülőben vannak önmaguk elől, egymás elől, s mindez azért van, mert menekülőben vannak Előlem, Jézus elől! Nem hiszik el, hogy Én vagyok a legjobb számukra!

Nem hiszik el, hogy boldogságuk elől menekülnek, amikor Előlem Jézus elől menekülnek!

Nem hiszik el, hogy Én vagyok az ÉLET! Nem hiszik el, hogy a mulandóság föláldozása az örök élet érdekében a legjobb, amit ember megtehet a földön!

Nem hiszik el, hogy mindenki pontosan azért jött le a földre, hogy ezt megtegye!

És mert nem hisznek, ezért nincs boldogság, csak bódultság, nincs öröm, csak üröm, igazság helyett a gazság uralkodik, s az önszeretetet teljesen leváltja, felváltja az önzés!

2016. szept. 19. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Te is fontos vagy, te is egy tag vagy, Krisztus testének egy tagja, ahogy mondja a Szentírás "Ti Krisztusnak teste vagytok és egyenként tagjai" Vesd le a régi embert és öltsd fel az újat, azt amely " Istenhez hasonló igaz és valóban szent teremtmény."
2016. szept. 19. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen kérdező, neked nincs isten. Isten ugyanis hit kérdése. Te pedig valamiféle olyan emberként (emberi tulajdonságokkal felruházottan) keresed, aki mindent lát, téged is, és elemi kötelessége, hogy segítsen. Hát nem. Tanuld meg: segíts magadon, isten is megsegít. Mert isten segítsége az, amit magad képes vagy elvégezni.
2016. szept. 19. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!