Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek nincs Isten vagy...

Szerintetek nincs Isten vagy csak a társadalom legeslegaljához tartozom?

Figyelt kérdés
és ezért nem áll velem szóba, csinál úgy, mintha nem is léteznék?
2016. szept. 18. 06:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%
Vagy pedig süket vagy. Milyen egyszerű Istent hibáztatni mindenért, ugye?
2016. szept. 18. 08:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, egyszerű, ha van rá okom! Ha egész életemben le se szar, nem, mint pld. az álszenteskedő hazugokat.
2016. szept. 18. 09:23
 3/16 A kérdező kommentje:

Milyen Isten az, aki hibás teremtményt teremt, aki olyan szerencsétlen, hogy nem hallja meg Őt?

Milyen Isten az, aki pld nem gyilkos, pld nem megerőszakoló teremtményét le se szarja évtizedeken át? Biztos valami nagyon gáz dolgot műveltem előző életemben, mert ebben az életembe nem vétkeztem már kisgyerekkoromba akkorát, hogy ez legyen a bűntetés.

2016. szept. 18. 09:25
 4/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azért nem bír az Isten, mert bölcsis-korú koromban amikor a játszótéren Ferenc, aki a lelkész fia kedvet kapott ahhoz, hogy a lapátommal játszon, ezért ki akarta tépni a kezemből és én nem hagytam......szóval ellentmondtam Isten képviselőjének a gyermekének...ez lehet annyira nemtetsző Isten szemében, hogy ezért bűntet?
2016. szept. 18. 09:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A vallás könyű, mert isten et mondta nekem .. és emg van oldva xD
2016. szept. 18. 10:38
 6/16 A kérdező kommentje:
nekem nem mond semmit
2016. szept. 18. 10:45
 7/16 A kérdező kommentje:
Vagy, ha amint az egyik előző kommentelő írta, süket vagyok ...akkor mégnagyobb gáz vagyok, mert milyen gyerek az, aki nem érti a szülőt?
2016. szept. 18. 10:47
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem létezik, te vagy a tökéletes példa arra, hogy mit művel a vallás az emberrel. Csak kín és szenvedés.

Az Erő legyen veled.

2016. szept. 18. 11:00
 9/16 A kérdező kommentje:
:)
2016. szept. 18. 11:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
én boldog vagyok az 1 tagú szektámba, itt legalább az van amit én mondok xD
2016. szept. 18. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!