Jehova Tanúi ti csókolózhattok?
Figyelt kérdés
Első randin? Vagy csak úgy, mert tetszik a lány, együtt jártok és megcsókolod? és csak jehova tanú lányokkal lehet?2016. szept. 9. 20:53
1/10 Bok Globule válasza:
Nem vagyok tanú, csak kíváncsivá tettél és találtam egy ilyet: [link]
2/10 anonim válasza:
Első randin?
az már biztosíték arra, hogy házasság lesz belőle?
a válasz, válasz a kérdésedre.
3/10 anonim válasza:
Durva, hogy még erre az egyszerű kérdésre sem képes egyenes nemet adni.
7/10 anonim válasza:
hát én már csókolóztam jehova tanuval első randin,sőt az összes többin is,és volt szex is......mégsem lett belőle házasság......csak 2 hónapig voltunk együtt
üdv egy nem jehova tanuja
8/10 anonim válasza:
Az udvarlás és az udvarlással járó dolgok mint pl a csók, szabad, HA a pár komolyan és megfontolt szándékkal teszi, ami azt jelenti, hogy ismerik a másikat és felkészültek arra, hogy házasságot kössenek.
9/10 anonim válasza:
Csókólóuhatnak. A házassáh előtti szex tiltott csak.
10/10 anonim válasza:
Ó, nemár, fúj. Orális szex, meg az anális nem szabad, mert azok a szervek nem arra valók, akkor tessék megtartóztatni magatokat a csókolózástól is, mert a nyelvetek a hangképzéshez és az ízleléshez vannak, nem arra, hogy egymás szájába turkáljatok vele, és egymás nyelvét simigáljátok. Azonnal tessék ezt az erkölcstelenséget kisöpörni az életetekből. A csókolózás már eleve szexuális aktus része. Izgatás, stb. Azonnal abbahagyni az Őrtorony nevében!!! Tisztátalanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!