Miért cserélték ki az irgalom szót lojálisra jehova tanúi?
Értem, akkor ezért kérdezted.
A szavakon való csatározás betegei,
az emberek ahelyett, hogy a Bibliában leírt összességet és abban leírt próféciák felismerésével foglalkozzanak, ez távol tartja őket az előre haladástól.
Hát ha ez, szükséges neked... tedd
Nem én írtam ki a másik kérdést. Ott láttam meg, hogy ki lett szedve a bibliátokból az irgalom és be lett rakva egy egészen más értelmű szó.
Ha neked ez normális, akkor baj van.
"Nincs válasz?"
Nincs, illetve van, de feleslegesnek tartom.
Felesleges??? Nem is ismered már az irgalom szót! Mert valakik úgy döntöttek, hogy megvonják tőled!
Ki lett cserélve egy totálisan más értelmű szóra! Ezt nem lehet kimagyarázni, viszont az a legszomorúbb, hogy még ezt is normálisnak gondolod.
Azért mert ők nem ismernek irgalmat.
Szívtelenek és kegyetlenek!
A legnagyobb nyugalommal kiközösítenek bárkit,és ha vérről van szó....hát tovább nem is írom.
És ha már itt tartunk, akkor mi van a "ki nem érdemelt kedvesség"-el meg a "természetes vonzalom"-mal?
Ne mondjátok már, hogy ezekkel a kifejezésekkel lehetett a legjobban visszaadni a szövegek értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!