Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúiknak miért nincs...

Jehova tanúiknak miért nincs társkereső oldaluk?

Figyelt kérdés

2016. szept. 7. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
2016. szept. 8. 07:02
 2/9 anonim ***** válasza:
2016. szept. 8. 07:03
 3/9 anonim ***** válasza:
2016. szept. 8. 07:03
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Csak azért mutatom, mert itt páran tagadják a jehovisták közül. Most vagy szándékosan hazudnak, vagy nem is tudják, hogy mire mondanak igent vagy nemet. Inkább utóbbi. Lövésük sincs semmiről, csak a lojalitás mozgatja őket.
2016. szept. 8. 07:04
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

Sajnos az előttem szólónak, még mindig nem sikerült a modorán változtatni, bár nem vagyok érzékeny típusú, de a megnyilvánulásai, sokszor elkeserítenek,

No mindegy Ő dolga.

A válaszom. Nem tudtam, hogy van ilyen, és személy szerint nem értek egyet ezzel,

Nem tudom, hogy támogatja-e vagy felügyeli-e ezt valaki.

2016. szept. 8. 08:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi okból nem értesz vele egyet kedves opendoor? Technológia? Vagy nem elég személyes?

2016. szept. 8. 09:33
 7/9 lilla64 ***** válasza:
Hú,a mindenit! Ezeket még nem láttam. Kiváncsi lennék fel fogják-e dolgozni a nyilvános előadáson:)
2016. szept. 8. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:
26%

Kedves 6-os.

Ez csak az Én véleményem, mielőtt kitalálnák, hogy a Tanúk ezt mondják.

S nem hallottam róla, hogy ilyen oldalak, jóváhagyással vannak, léteznek.

Óvatosságra van szükség ebben a kérdésben, mert sok fiatalt az érzelmek vezetik, nem az érett megfontoltság.

Bizonyára hallottál róla, hogy a Tanúknál is előfordulnak, ha nem is akkora rendszerességgel, de válások rossz házasságok. ennek oka, hogy nem adnak elég időt maguknak, és figyelmen kívül hagynak sok Szent írási tanácsot.

Aztán meg a testvéreket, a gyülekezetet, sőt Isten egész népét szidalmazzák, szidják, ha jön a csalódás.

De hogy Ők egyénileg döntöttek rosszul vagy elhamarkodottan, azt nem ismernék be.

2016. szept. 8. 10:42
 9/9 anonim ***** válasza:

"Sajnos az előttem szólónak, még mindig nem sikerült a modorán változtatni, bár nem vagyok érzékeny típusú, de a megnyilvánulásai, sokszor elkeserítenek, "

Te tagadtad, hogy léteznek ilyen oldalak, én csak az okot mondtam. Nem először mutatod be, hogy fogalmad sincs semmiről, mégis tagadod. Ilyen pl a rengeteg be nem teljesült őrtorony prófécia. Szerinted ha te nem tudsz róla, vagy annyira lojális vagy, hogy az őrtorony tagadja, akkor te is, akkor az már nem létezik. De ez még mindig a te bűnöd.

Olyan szépen beszélsz más bűnéről, de magadat meg tökkkkkéletesnek állítod be. A te szemedből mikor fog végre kikerülni a gerenda és mikor fogadod be Krisztust, hogy tudj szeretni?

2016. szept. 8. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!