Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez a mondat nagyon vallásos?

Ez a mondat nagyon vallásos?

Figyelt kérdés

Ezt a tetoválást szeretnénk anyukámmal közösen. "Ha Isten velem,ki ellenem?"

Szerintetek nagyon vallásos?

#vallás #Isten #tetoválás #ugye nem nagyon vallásos
2016. aug. 26. 12:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A neten nagyon sok helyen fent van az eredeti szöveg a Bibliából és a szavak fordításai is. A Jehova Tanújától mindent elfogadhatsz, mert jó emberek amúgy, csak a Bibliával kapcsolatban ne fogadj el semmilyen tanácsot. Láttad, nekik mit ír a bibliájuk, és itt van az eredeti héber jelentése: 'Testeteket a holt emberért meg ne hasogassátok, se égetéssel magatokat meg ne bélyegezzétek. Én vagyok az Úr.' A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz, nem tudom itt ezek közül egyáltalán melyik szónak van szerintük köze a tetováláshoz, de ez felháborító, hogy ennyire átszerkesztett változatot ki mertek egyáltalán adni.

-------------------------

A válaszom a kérdésedre pedig az, hogy ha nem hiszel Istenben, vagy nem vagy vallásos, akkor nem jó ötlet valami olyasmit magadon tudni egy életen át, aminek erősen vallási vonzata van. Még ha nem is így szerepel a Bibliában, de mindenki erre fog asszociálni első kézből. Gondold meg jól ;)

2016. aug. 27. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!