Hogy hívják most Jézust, a Krisztus Jehova tanúi tanítása szerint?
Elmondom mi a gondom:
pár napja valaki kiírt egy kérdést, teljesen jogosan, hogy akkor lehet e Mihály arkangyal nevében imádkozni?
Egyik tanú válasza így szólt, hogy Mihály az égi neve volt a Megváltónknak, Jézus pedig a földi.
Viszont a Biblia azt írja, hogy jelenleg is az égben van megkapta a hatalmat és csak arra vár, hogy a lábai alá helyezze az Atya az ellenségeit. De azt nem írja sehol, hogy vissza lett nevezve Mihállyá, folyamatosan Úrnak és Jézusnak nevezi.
Tehát akkor most mi van????
Kedves előttem válaszoló ezt a hamis és áll teológiát amit leirtál tudnád alátámasztani a bibliábol?
Vagy csak falazni akarsz a tanuknak?
#23 a 21-22 nem JT, és nem kell egy világképet feltétlenül alátámogatni a Szentírással. A #21-hez: Az, hogy "bennünk él Isten", hogy "Isten gyermekei vagyunk" nem jelenti azt, hogy mondhatom: én Isten vagyok! Csak azt, hogy potenciálisan meg van a lehetősége. El lehet érni. Meg lehet valósítani Jézus Krisztus követésével. Jézus Krisztus, mikor azt mondta "Én vagyok" - mindenki hátraesett olyan ereje volt. Itt meg csak félreértették 21 mondását, nem vágódott el senki. És nagyon sok baj is származik ebből. Úgyhogy óvatosabban duhajkodjunk ezzel.
Ahogy Szt Pál:
"Élek többé már nem én, hanem Krisztus él bennem"
Kedves elöttem válaszoló igy már okés!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!