Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus az út Istenhez, vagy...

Jézus az út Istenhez, vagy Mihály arkangyal?

Figyelt kérdés
Sziasztok, eddig ez különösebben nem is foglalkoztatott, mert úgy tudtam a Bibliában egyetlen út van, és az Jézuson keresztül vezet az örök életbe, aztán látom, hogy van olyan keresztény felekezet, vagy vannak, akik szerint Mihály és Jézus egy és ugyanaz, akkor ebben az esetben Istenhez imádkozhatok Mihály nevében is, úgy is meghallgatja? Hogy van ez ?
2016. aug. 19. 18:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10 Szóval, a Jehova Tanúi az imát úgy fejezik be, hogy Mihály arkangyal nevében.....?
2016. aug. 21. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Nem tudom.Még nem jártam köztük.

2016. aug. 22. 08:30
 13/17 homo ludensz ***** válasza:
Próbáljatok a Őskereszténységről minél többet megtudni lehetőleg az I.századból. Azok aki hallották Jézust vagy az ő apáik,nagyapáik hallották olyan mélyen hittek de még a tanítványoknak is égre néző tekintettel talán mosolyogva haltak meg az arénában. Azután mikor állami vallás lett rövid úton módon törvénybe iktatták hogy mi az amibe hinni kell és mi az ami eretnekség.Egy biztos: nem aranykehelyből itták az Utolsó Vacsorán a bort (Jézus vérét).
2016. aug. 22. 09:20
 14/17 KZitus ***** válasza:

Szia

Igen Jézus. Miért? Mert az emberiség világa eltévedt az öröklött bűn és tökéletlenség miatt, vagyis ’el van idegenedve az Isten szerinti élettől’ Efézus 4:17, 18.

Jézus mindannyiunkat meghív ezekkel a szavakkal: „jöjj, légy a követőm!” Márk 10:21. Egy alkalommal beszélt is egy okról, amely arra késztet minket, hogy elfogadjuk a meghívását: „Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem jut az Atyához, csakis énáltalam” János 14:6

2016. aug. 22. 14:28
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 Szia, nem érted mi a probléma? Azt valljátok, hogy Mihály és Jézus egy és ugyanaz, ebből következik, hogy technikailag az is helyes ima kellene, hogy legyen ha valaki Mihály arkangyal nevében imádkozik Istenhez, viszont én ilyet nem láttam sehol sem a Bibliában.
2016. aug. 22. 16:42
 16/17 KZitus ***** válasza:
Na látod megtaláltad a megoldást: ha nem ír ilyet a Biblia, akkor nem kell ilyet tenni. Azt kell tenni, amit Krisztus mond, különben soha nem juthatunk az Atyjához.
2016. aug. 22. 17:08
 17/17 A kérdező kommentje:
#16 Ha te tanú vagy, akkor miért képviselsz valamit, ami az előző válaszodban megtagadtál?
2016. aug. 22. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!