A keresztények még mindig hisznek ebben az Ádám meg Évás sztoriban?
Pedig ez elég baj, mert ezek a keresztények reménytelenül elmaradtak a modern tudománytól... tehát a valóságtól is.
Bizonyítottan hamis dologban hisznek.
Persze azért a kisördög csak ott van bennük is, mert nem teljesen hülyék... de azért se hajlandók elfogadni az igazságot. Mert, csak. Persze hozzászólni nem tudnak semmi értelmeset, ezért aztán egyre dühösebbek.
Ezt aztán láthatod a lepontozásokból is.
Codálatos milyen igazuk van az evolucionistáknak a kezdetük, ezt figyeljétek:
Kezdetben A SEMMI FELROBBANT
Erre alapszik a tudományuk. Az én tudományom viszont:
Kezdetben TEREMTÉ ISTEN.
A nagy igazmondó laboratóriumos hazug pénzéhes tudósok, még nem tartanak ott hogy élettelen anyagbol megalkossanak egy élő füszálat.
#7 semmirobbantó ha nem lennél anyira sötét hogy ne tudj számolni kettőig akkor láthatnád hogy ez az elmélet de fizikailag se kémiailag se matematikailag lehetetlen. Könnyü a másikat lesötétezni, de viszont gondolgozni nehéz kiváltaképpen ha nincs is mivel!
#6 gondolkodó vagy! Gratula
Darvinnak és a megkövült tudós barátainak meg a leszármazottainak halvány lila gözüg sincs arrol hogy a téves elméletükröl évezredekkel ezelőtt már tett emlitést az írás. Isten már akkor tudta hogy mi lessz az elméletükben.
Jer 2:27 Akik azt mondják a fának: Te vagy az én atyám! a kőnek pedig: Te szültél engem! Bizony háttal fordulnak felém és nem arccal, de nyomorúságuk idején azt mondják majd: Kelj föl és szabadíts meg minket!
Évmiliárdokik esett az eső a kőre aztán abbol kialakult az élet. Jóval előtte meg a SEMMI FELROBBANT.
Na ez már nem semmi!!!!!!!
Szia!
A keresztények Krisztus követői. Ha Krisztus, aki ott volt a Teremtésnél bizonyságot tett az első emberpárról, és az apostolok, akiket tanított szintúgy, akkor mi miért kételkednénk?
Üdv. Péter
Kedves carpenisan attila!
Mégis mire ez a bődületesen nagy arc?
Mi az hogy a kezdetben a semmi felrobbant? A kozmológia eddigi ismeretei szerint
Egyrészt, nem volt semmilyen robbanás, érdekes ezt honnan veszi egyesek..
Másrészt, nem a semmiből lett valami.
Ez éppen a teremtésnél van, hogy a semmiből lesz valami.
Meg mik azok az evolúcionisták? Ez olyan mint a gravitácionista? Vagy a másodfokú egyenlet megoldista? Vagy mire kell itt gondolni?
Nem értem miért kell erősítened az arrogáns "hívők" csoportját. A krisztusi útnál talán hiányzik az alázat?
carpenisan attila, amit itt csináltál, azt hívják elárasztásnak (flood). Tipikusan azok használják, akiknek nincs igazuk, és csak a kifárasztásra mennek.
Na, te is ilyen vagy.
Élvezettel olvasom az válaszaitokat, de lenne egy kérdésem. Tegyük fel Isten létezik. De miért létezik?
És miért beszéltek róla mindíg úgy minthogyha személy lenne? Szerethetőbb? Egy hatlmas emberszerű örökkön létező mindenható. Egyszerüen képtelen vagyok elhinni, pedig próbálkoztam mostanában is, de már nem megy. Ifjabb koromban feltétel nélkül hittem benne, mert sokat hallottam róla, de szépen lassan ugy éreztem mintha felébrednék. Egyszerüen nem értem, miért irna könyvet, egy örökké létező lélek és miért teremtene meg akár mit is. Meg ezek a történetek, h el küldi a fiát aföldre, megvizen sétálás, vizböl bor....
Ha valaki egy szinte végtelen nagyságú világegyetemet teremt, akkor ezek a dolgok nem viccesek tőle????
Nem gondoltatok arra, hogy mi lenne akkor ha azoknak lenne igaza, akik az univerzumbaann hisznek? Mint pl én. Létezik egy univerzum, csupa energiából és sok sok milliárd év alatt szépen lassan ilyyenre alakult. Ha elveszitek istentöl az emberi tulajddonságokat és elfogadnátok egy hatalmas mindent áttfogó energiaként, akkor nevezhetnénk, az univerzumot istennek. Így sokkal elfogadhatóbb lenne mindenkinek. Nem kellene rola történeteket mesél ni sem imádni őt, mert valójában ti is a részei vagytok. Csak élni az életet, aztán pedig áttalakulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!