Miért beszélnek lekezelően, megalázóan itt a gyikon a magukat keresztényeknek valló emberek?
mottó:
„Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást; ahogy én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást. Arról fogja tudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretet van köztetek.” János 13:34, 35.
18#.Első bekezdès:"vagyunk elegen Jèzus azt mondta".szèles az az út ès sokan járnak rajta ami a halálba visz.Keskeny az az út ès kicsien találják meg azt ami az èletre visz".
Második bekezdès:"A te Istened nemtudom kicsoda"Èn tudom ès tisztelem,ès azt is tisztelem akit te Istennek tartassz.Ès meg is hajlik az èn tèrdem is előttük.
De ha nagy problèmád lessz jusson eszedbe Jehova,hogy isz.1500 találták ki.Hogy ki az igaz Isten az legyen az èn dolgom.Ès ne tedd az aggodot amikor a hátad közepère kivánsz.
"Az pedig,hogy èrtelmezzük a mondanivalotokat"Jol èrtelmezzük a tièteket is ès amiènket is, biblia szerint èrtèkèlve fejből ès nem másolásbol, ami a ti jelszavatok.
"Gonoszság ömlik ki belőlem"Nem kellene mint mindig pincsi kutya modjára meglapulnom?Te pedig dönges az alázatomèrt.Ha több volna ès igazabb a bibliai ismereted meg is tennèm,de soha a bibliábol nem idèztek ,csak egy kocsmai vitát követtek.Nagyon remèllem nem ezt tanitják.
Nektek nics tananyagotok mert akkor abbol beszèlnètek ès nem csak egy mmondanivalotok jutna eszetekbe,hogy az Őrtorony hazudik:idèzzed ès cáfold meg a bibliábol.
De sajnos sem a bibliát sem az Őrtornyot sem a tantèteleteket nem ismeritek,csak egymástol a gyülölködő szavakat eltanuljátok ès mondjátok.
Utolso bekezdès:"Hazugnak neveztelek"Hát előbb èngemet neveztèl hazugnak,gonosznak,rosszindulatunak:megkellene a válladat veregessem,mert ezt várod,mert megszoktad,hogy akkor veszek elő ès teszek el egy Jt.amikor akarok ès ugy beszèlek ahogy akarok.Ezsiasnál azt mondja:"Ez a nèp szájával közeledik hozzám de a cselekedete,messze van tölm". Nem csak szájjal hanem cslekedettel közeledünk Istenhez,mert az aposto azt mmondja"Hogy szereted Istent akit nem látsz,ha nemszereted az embertársadot akit látsz.
"Menj ki az utcára tedd egy ember èletèt boldoggá"
Most te a szobábol szèt szedsz ès kiteszel mindenek es te küldesz ki az ucára tegyek jot.Hát barátom kapu mellè rugtál. Amugy ma is 2 orát hirdettem es tanulmányt osztogattam.Mert a kenyèr rövid ideig tartja az èletet,de a szellemi táplálèk örök èletet igèr.
#18 Mond nekik, hogy szellemi táplálék kell.
Jézus nem megetette az érdeklődőket mielőtt tanított volna?
20#.Na Ugye ha ugyanazt mondom amit előtte nekem irtál,már te vagy a sértett,igy az arogánciádat négyzetre emelted.Nem vagy olyan oldalra jo ahol GYIK-et szabályai szerint kell követni mert a vizsgán elbuktál.A gondolatod nem a keresztényi alapelveken van.
A civil életben is ilyen AVH-tipus vagy,hogy besugod az embereket,akkor sok barátot nemtudok jósolni.
22#.A linket melyet feltettèl,sajnálatos de erről ki tehet?
Azok akik fegyvert fognak embertársuk ellen.
Amikor a Jt.a komunizmusban fegyver megtagadásèrt bezárták ès dupláját kellett a börtönbe lenni mint a katonaságnál.Ez azt jelenti,hogy Jt.már 110 Ève vèdelmezik gyakorlatilag azokat az èhezőket akik a linken vannak,nemfogva fegyvert es,hogy árvák maradjanak hátra.
Igy a tanuk tudják,hogy vèdik meg az embereket a korai haláltol,dohánytol,alkoholfogyasztástol.
4#."Egyenlővè teszitek az Őrtornyot Istennel"Ezen a oldalon a 20 bejegyzèsig,a 14-dik hazugság.
Hát ez meg mi,nèzel magad elè ès ugy hzudsz mint egy bünöző.Neked nincs Istened akit fèlsz?Megtagadod a hamis tanusággal azt akit mondod,hogy kővetsz.
Jelenèsek.22:15.Kivül maradnak a kutyák ès azok akik szpiritizmust gyakorolnak,ès a paráznák ès a gyilkosok a bálványimádok ès mindenki, aki kedveli ès gyakorolja a hazugságot.
"Kèptelenek vagytok èrvelni"Ti aki a kocsmai kötődèsnèl ,sárdobálásnál hamisvád ès hazugságnál egyebet nem mutattatok fel,egy biblia idezet nem volt.
Pedig egy igaz keresztènynek a szellemi fegyvere a biblia.
"Másoln,másolni,másoln"Na most ,hogy jön ide,ez a következő hazugság:gondolod olyanok vagyunk mind ti,hogy kötődèsből èlünk.Hetente 2*2 orát tanulunk de nem gyülölködèst.Es itt az oldalon aki megjelenik nèha a biblia verset kikeresi,de legtöbjèt tudjuk.
Nem èrtem ,hogy hogy lehet várni áldást Istentől amikor ilyen gyülölettel ès hamis vádakkal vagytok.
Ide is illik az a biblia vers :"Hogy szereted Istent akit nem látsz,mikor nem szereted embertársadat akit látsz".
"Arra gondolok, amit a kérdésben felteszek :-)"
Tehát a kérdésedben állítod,hogy lekezelően,megalázóan beszélnek,de egy kérdést vagy választ sem tudsz belinkelni erről?
Akkor honnan tudod,hogy így beszélnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!