Éreztétek már valaha azt, hogy Isten nem szeret, nem vigyáz rátok, sőt mintha gyűlölne?
Figyelt kérdés
Drasztikusan hangzik,lehet,de én ezt érzem.Soha semmi nem sikerül,az élet egy nagy csőd,amikor végre kezdem azt érezni,hogy még ez a rossz is lehet most jobb lesz,az élet ad egy nagy pofont.Hiszek Istenben,szoktam imádkozni,de minden hiába,mi lehet a baj?2010. ápr. 14. 12:38
21/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom,gondolom valójában a lelkünkben van.
Tudod,engem is kihasználtak,majd eldobtak,rengetegszer.
Mikor valami kellet jó voltam,mikor semmi nem kellett levegő voltam,tudom milyen érzés.
Ezért is tettem fel a kérdést,hogyan lehet az,hogy bármit,bárhogy is próbálsz,nem sikerül,mintha elvágnák az utadat,de kezdem azt hinni,hogy olyankor mikor átvágják az utad,szöknöd kell.Két dolog történhet:még mélyebb gödörbe süllyedsz,vagy a felszínre érsz.Ha bízol önmagadban,benne bízol,és amikor tényleg valami erősen nehéz,a lelked mélyén rájössz,hogy épp ott van-e,és segít-e vagy nem.
2010. ápr. 18. 17:15
22/23 tedmosby94 válasza:
Istent ne keverd össze a démonokkal! Nem hiszem, hogy egy feletté intelligens lényben lenne gyűlölet. Nem hiszem, hogy Isten egy olyan lény lenne, aki csak azért teremtette volna meg az embert, hogy fájdalmat okozzon neki. Ezt kizártnak tartom. Istennek tervei vannak az emberrel, ahogy veled is.
23/23 anonim válasza:
Isten rohadtul nem szeret senkit, és nem is csinál semmit.
Lehet nem is létezik.
Egyszóval: Isten egy nagy ge**
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!