Éreztétek már úgy, hogy miden próbálkozásotok, és az összes lelki erőtök latba vetése ellenére isten a segítség helyett, inkább folyamatosan keresztbe tesz nektek?
Ti mit tesztek ilyenkor? Mire gondoltok, mi az ami erőt ad hogy mégis kitartsatok és csakis a célra koncentráljatok?
19/F
Mit teszek?
Nem istentől várom a segítséget... Én önmagamban hiszek - hidd el, sokkal könnyebb!!
Igen én is így érzek
a Kurvä Istenit
21/f
Isten mi? Tökömet...
Ha egyáltalán van isten, akkor hótziher, hogy legalább három van, mert egy biztosan nem tudna velem így kib*szni.
utolsó válaszolóval egyetértek, legalább 3-nak kell lennie és mind a 3 aktívan "közreműködik" abban, h ne sikerüljön semmi. én legutóbb mindent kipróbáltam, mantráztam, a vonzás hatalma volt minden, amiben hinni tudtam és az a vicc, h jól is indult, de végül mégis fejre estem, amit nem tudok feldolgozni.
kérdésedre válaszolva, nekem semmi nem tud most erőt adni, úgy tűnik, h én nem azért vagyok, h leküzdjem a nehézségeket, hanem, h belepusztuljak. egész életemben így fog maradni, mert nem erősödtem semmit, annak ellenére, h nem vagyok már fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!