Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi értelme van annak a sok...

Mi értelme van annak a sok "jehovázásnak/istázásnak"?

Figyelt kérdés
Mi értelme van az "istának"!? Ugyan úgy 4 betű tartalmazza a "Tanú" szót mint az "ista"szót. Csak a jó akarat hiányzik, hogy ista helyett Jehova Tanút írjon,nem igaz?

2016. jún. 24. 23:24
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Kedves István, engem nem zavar, ha hitesnek neveznek, én magam is szoktam a Hit Gyülekezete tagjait így nevezni. Nem zavar a neoprotestáns, a karizmatikus, vagy a pünkösdista jelző sem. Ami nagyon zavar, az a rosszindulat, amivel semmit nem tudok kezdeni, mert bolond is, süket is, vak is. Nem hallja az érveimet, nem érti a gondolataimat. Engem sem lát, csak az általa kreált ellenségképet, akivel nem vagyok azonos. Az olyan emberekkel, akik ebbe a kategóriába taszítják önmagukat, amíg ott tartózkodnak, nem keresem a békességet. Ha tüzet nyitnak, én visszalövök. De jelen témakörben nincs most ilyen személy, azaz senkire sem céloztam itt, hanem általánosítottam.
2016. jún. 26. 22:26
 42/44 Roxy333 ***** válasza:
Én is kérdeznék egyet kérdező,illetve tanúk: Mi értelme van annak a sok "háromsághívők"-nek, vagy "háromság szószólói"-nak,vagy "magukat kereszténynek vallók"-nak, "hitehagyott"-nak? És még napestig sorolhatnám,hogy ti mivel illetitek a más felekezet tagjait. Nektek szabad?
2016. júl. 23. 09:49
 43/44 anonim ***** válasza:
0%
Az,hogy kiigazitják a tèvtanitásodat.
2016. dec. 28. 10:34
 44/44 anonim ***** válasza:
0%
5.Te egy nagy kavaró vagy,idáig három vallásunak adtad ki magad:Tanunak,Katolikusnak, Bapptistának.
2016. dec. 29. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!