Én pl piarista iskolába jártam.
Ez erős indok arra, hogy soha többet ne legyek keresztény.
amúgy se voltam igazán hívő, aztán a kötelező templomba járás meg kötelező szerepléstől végleg meggyűlöltem
később méginkább megutáltam a református maffiaegyházat, soha ne adakozzatok a ref "szeretetszolgálatnak", talán a máltai még tisztességes
a neoprotestánsok meg fundamentalista szekták
Hite valamiben minden embernek van. Én például hittem abban, hogy le tudok érettségizni, ezért nem adtam fel, és sikerült, nem is akárhogy.
Keresztény hite viszont azért nincs mindenkinek, mert sokaknak Isten kérdésében tudásra van szükségük. Tudniuk kell, hogy valóban létezik, bizonyítékok kellenek nekik. Sokaknak nem elég vakon hinni valamiben, mert az soha nem vezet jóra, könnyen becsaphatod magad.
Te elhinnéd, hogy Magyarország megnyerte a foci Eb-t, amíg nem láttad az eredményt? Nem gondolom, hogy így lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!