Isten valóban figyel minket és megbüntet, ha maszturbálunk?
Egyébként röhej, hogy minden alap nélkül úgy állítják be a hívők a maszturbálást, mintha valami függőség lenne.
"Egyébként röhej, hogy minden alap nélkül úgy állítják be a hívők a maszturbálást, mintha valami függőség lenne."
Szexuálpszichológusok vallástól függetlenül is elég gyakran beszélnek annak a veszélyeiről, hogy függőséggé válhat. Nem tudom mitől lenne kevésbé igaz, ha ezt egy hívő mondja.
"Szexuálpszichológusok vallástól függetlenül is elég gyakran beszélnek annak a veszélyeiről, hogy függőséggé válhat. Nem tudom mitől lenne kevésbé igaz, ha ezt egy hívő mondja."
- Vannak tisztaságmániások. Akkor most rossz a kézmosás meg a takarítás?
Tudjuk már értelmezni azt, hogy a "megvan függőség veszélye" nem ugyanaz, minthogy "függőséghez vezet". Ha a maszturbálás mindenképp függőséghez vezet, akkor hogy lehet, hogy az emberek többsége párkapcsolatban ritkábban teszi?
# Asperrimus
Negyedik vagyok. Szívesen adok neked magyar nyelvórákat, mer látom egy szót nem értettél abból amit írtam. Bruttó 1000 Ft/óra, számlát adok.
Majdnem minden nap egy maszturbálással kapcsolatos kérdés.
LOL :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!