Ez érdekes. Ki mit szól ehhez? Ha kérhetném tisztelet tudó válaszokat kérek.
A vallás mindíg is az uralom eszköze volt.
Mi ebben az újdonság?
Tisztelettel kérdezem, most naponta felteszed ezt a fószert? Nagyon gyenge az ürgeúr.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Nahááááááááát......
Csak nem azt akarod mondani, hogy az emberek kihasználják mások hiszékenységét? Atyaságos istenuram, hát mik vannak ezen a világon..... Úgy eldobtam az agyam, hogy az Kínában landolt, ez kéremszépen maga az igazság.
...
Bitch please, legközelebb mit linkelsz be? Azt, hogy az ég kék vagy, hogy a macskák nyávognak?
Nagyban megkönnyítenéd a dolgomat, ha tisztelettudó kérdést tennél fel, amennyiben tisztelettudó választ akarsz kapni :)
A másik kérdésnél már mondtam, hogy a fószernek halványlila dunsztja nincs sem a teológiáról, sem a történelemről.
Egyre inkább azt gondolom, hogy az egész csak egy hoax. Nem létezik, hogy egy anglikán püspök ennyire hülye legyen. De ha mégis, akkor részvétem az anglikánoknak.
Szia!
Érdekes. Sokan gondolkodnak így. Az én meggyőződésem szerint féligazság amit mond, vagyis a mai "pokol" képnek valóban nincs sok köze a Szentíráshoz, mint ahogyan az egyházi hatalmaknak sem.
Ennek ellenére a Biblia igaz.
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!