Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztények tényleg tagadjá...

A keresztények tényleg tagadják az evolúcciót?

Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 13:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nem mind1ik.
2016. máj. 25. 16:52
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

Istennek nem lett volna szüksége hazudni, és a világ teremtését nem valós formában elénk tárni.

Valahogy így is lehetett volna mindenféle genetika ősrobbanás és egyéb maszlag nélkül is tálalni:

Kezdetben Isten teremtette az anyagot, és elindította útjára. Formált az anyagból életet, és meghatározta útját, és idejét...stb. De mivel a Isten nem ezt mondta, hanem konkrétan behatárolta az idejét a teremtésének, ezért én abban hiszek.

2016. máj. 25. 17:23
 33/33 anonim ***** válasza:

" ezért én abban hiszek"

Szíved joga!

Bár igyekszem minden elképzelésemet levezetni, mire is alapozom, attól még nem biztos hogy igazam is van, hisz emberből vagyok, tévedhetek. Épp ezért nem is célom hogy az elképzeléseimet egyetemes igazságként hangoztassam, vagy bárkit is ezek alapján meg akarjak téríteni.

De azt kikérem magamnak, hogy csak mert olyan fogalmakkal kapcsolatban, amelyek sehol nem kerültek definiálásra (vagy akár említésre se) a Szentírásban, más véleményen vagyok mint mások (akik manapság még csak többségnek sem nevezhetik már maguk), ez alapján egyesek kisebbítenék az én hitem (vagy több millió hasonlóképp gondolkozó őszinte keresztény hittársamét) a sajátjukéhoz képest!

2016. máj. 25. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!