Katolikusok, számotokra is nagyon ellenszenves Ferenc pápa?
Figyelt kérdés
Számomra, ő adta meg az utolsó rúgást, amiért teljesen megutáltam a katolikus egyházat.
Előtte is voltak gondjaim velük, túlzottan merevek, nem rugalmasak.Például esküvőt csak templomban lehet tartani szerintük, egy szabad téren nem.
Ez a pápa meg borzalmas.
Az iszlamistákat dédelgeti.
Meg, azt mondja "refugees welcome", amikor lassan inkább egy új reconquistára lenne szükség, de nagyon.
Milyen pápa ez, hogy nem a saját híveit és azoknak a kultúráját védi?
Nem is pápa, hanem imposztor.
2016. ápr. 10. 18:37
21/22 anonim válasza:
Én nagyon tisztelem a Szentatyát a haladó szellemisége miatt. Örülök hogy a katolikus egyháznak jelenleg haladó gondolkodású vezetője van. Rosszul esik hogy vannak akik bántó stílusban beszélnek róla, ráadásul a saját egyházában.
22/22 anonim válasza:
Én Kereszteny Református vagyok és különösebb bajom nincs a pápával.de nem is szeretem. Rosszul teszi hogy befogadja a menekülteket. Mert 100 év múlva elszaporodtak,behozzák az iszlám vallást meg a szaros törvényt és a keresztények lesznek az üldözöttek. Akiket ez a cuki befogad azoknak a gyerekei fognak minket üldözni. Vagy a démonok előtt térdelunk a zsamolyon és (Mohammed, Allah) imádkozunk vagy a börtönben leszünk és hogy ne unatkozni K kínoznak minket, legszerencsésebb esetben megolnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!