Katolikusok, számotokra is nagyon ellenszenves Ferenc pápa?
Számomra, ő adta meg az utolsó rúgást, amiért teljesen megutáltam a katolikus egyházat.
Előtte is voltak gondjaim velük, túlzottan merevek, nem rugalmasak.Például esküvőt csak templomban lehet tartani szerintük, egy szabad téren nem.
Ez a pápa meg borzalmas.
Az iszlamistákat dédelgeti.
Meg, azt mondja "refugees welcome", amikor lassan inkább egy új reconquistára lenne szükség, de nagyon.
Milyen pápa ez, hogy nem a saját híveit és azoknak a kultúráját védi?
Nem is pápa, hanem imposztor.
Szia,
Nekem egyáltalán nem ellenszenves, sőt.
Számomra inkább te vagy kifejezetten unszimpatikus meg a hozzád hasonló kamukeresztények.
P. Krisztián
Szia!
Én nem vagyok katolikus és több mindennel nem értek egyet ami a katolikus teológiát illet,de az imposztor kifejezés eléggé sértő.Szerintem nem ellenszenves,hanem szimpatikus ember.
Peace!
# 3
Azzal, hogy befogadja a háború elől menekülőket, nem áldozza fel a vallását, hanem pont hogy teljesíti az egyik alapvető keresztényi kötelezettségét.
A menekültek nem az ellenségei(nk), akiket szeretni kell, hanem segítségre szoruló emberek, akiket éppúgy meg kell védeni a vértanúságtól, mint az unokáinkat.
P. Krisztián
@4: vizet prédikál és bort iszik, más f@@@@szával veri a csalánt, stb., ebben kiváló katolikus.
Melyik Olaszország egyetlen összefüggõ néhány négyzetkilóméteres területe, ahol egy darab menekült sincs? Bingó! A vatikán!
Amellett láttuk, hogy mit hoznak magukkal a "szegény" menekültek. Ezek után az egyetlen értelmes lehetséges álláspont a rohadjanak meg ahol vannak. Nem köcsögségbõl, egyszerüen csak nem akarom, hogy beledögöljünk a nagy segítésbe.
# 5
Szia,
Legalább tájékozódnál, mielőtt leírod a hülyeségeidet! A Vatikán több menekült családot is befogadott már, ők minden valószínűség szerint most is Vatikánváros területén tartózkodnak. A menekültek semmi rosszat nem "hoznak magukkal", a problémás személyek tőlük függetlenül és akaratuk ellenére, önként jönnek, saját elhatározásból. Ha te úgy gondolod, hogy "beledögölnél" abba, ha segítséget kellene nyújtanod néhány tragikus sorsú embernek, aki a háború és a terror elől fut, akkor tényleg nincs értelme vitatkozni veled, mert menthetetlen vagy.
P. Krisztián
Az az 1 milliárd súlyosan rászoruló ember túlnyomórészt nem háborús övezetben él, és nem is menekül sehova a hazájából. Nem értem, mi köze van az általad közölt számadatoknak ahhoz, amit írtam.
P. Krisztián
A háborúk elől nem azért menekülnek az emberek, mert nekünk jó szívünk van és segíteni akarunk rajtuk. Szerintem te semmit nem értettél meg abból, amit írtam, lehet, nem véletlenül. A nem háborús övezetben élőket csak azért hoztam szóba, mert te inkorrekt módon 1 milliárd súlyosan rászoruló emberrel példálóztál. Ez nem azt jelenti, hogy őket nem sajnálom vagy nem fogadnám be őket, ha megtehetném.
P. Krisztián
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!