Hiszel Jézus Krisztusban? Ha igen, megtennéd érte, amit ő tett értünk?
a történelem a legnagyobb fkció, mivel mindig is bértollnokok írták, felbérlőik szája íze szerint. Úgyhogy valójában az I világháborúban sem hiszek. Hiszen volt a múltkor egy cikk valami orosz táborról két ember egy zárkában: az egyik azt mondta viszonylag jó volt, kaptak enni. A másik szerint éheztették meg kínozták őket.
És most kinek van igaza? Ez a történelem. Úgyhogy lehet akik ott és akkor éltek nem is emlékeznek még a kereszthalálra sem, nemhogy szenvedésre. A másik fele meg szenvedésről és stb beszél. És kinek van igaza?
Köszönöm értem te csak ne imádkozzál. Nincs szükségem rá, se feltámadni, se a mennyországba jutni nem akarok. Igen halálom esetén egyszerűen el akarok porladni. Amit eszerint Jézus megakadályozott, márha értem is kereszthalált halt.
Én hiszek és érzem is a mindennapi életemben, hogy itt van. Remélem, hogy mindig így lesz velem.
Nem nem tenném meg azt amit ő tett. 18L
Egyértelmű hogy megtenném szerintem ez természetes hogy oda adjuk akár bármiért az életünket ő teremtett az ember nem adott hálát istennek sokan nem hisznek benne káronkodást használnak mivel azt hiszek ő nem létezik én
úgy gondolom hogy lehet az imátkozás semmit nem ér lehet hogy az se ér semmit ha mindig lefekvés előtt megköszönöd hogy megadta a napot és örülsz neki lehet hogy ő nem szolhat bele az életünkbe eggyáltalán semmi nem számít DE LÉTEZIK!!! a halál után velefogunk találkozni mikor a lélek ki száll a testből ő lesz ott
maga az öröm a boldogság ő adta nekünk ezt az életet meg kell becsülni és bármikor akár vissza adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!