Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hiszel Jézus Krisztusban? Ha...

Hiszel Jézus Krisztusban? Ha igen, megtennéd érte, amit ő tett értünk?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 23:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%

a történelem a legnagyobb fkció, mivel mindig is bértollnokok írták, felbérlőik szája íze szerint. Úgyhogy valójában az I világháborúban sem hiszek. Hiszen volt a múltkor egy cikk valami orosz táborról két ember egy zárkában: az egyik azt mondta viszonylag jó volt, kaptak enni. A másik szerint éheztették meg kínozták őket.

És most kinek van igaza? Ez a történelem. Úgyhogy lehet akik ott és akkor éltek nem is emlékeznek még a kereszthalálra sem, nemhogy szenvedésre. A másik fele meg szenvedésről és stb beszél. És kinek van igaza?

Köszönöm értem te csak ne imádkozzál. Nincs szükségem rá, se feltámadni, se a mennyországba jutni nem akarok. Igen halálom esetén egyszerűen el akarok porladni. Amit eszerint Jézus megakadályozott, márha értem is kereszthalált halt.

2010. ápr. 6. 16:53
 22/25 anonim ***** válasza:
50%
elhiszem,hogy tényleg létezett, de azt nem, hogy csodákat tett és feltámadt, és egyértelműen nem tennék érte semmi olyat, amiben én káromat látom...ugyanannyit tennék érte, mint bármelyik emberért...adnék neki enni, inni, ha látom, h szüksége van rá, segítenék neki felállni, ha elesett, mentőt hívnék hozzá, ha rosszul van, kölcsönadnám a jegyzetem, h fel tudjon készülni, de semmiképp sem szenvednék érte
2010. ápr. 6. 17:43
 23/25 Szesze ***** válasza:

Én hiszek és érzem is a mindennapi életemben, hogy itt van. Remélem, hogy mindig így lesz velem.

Nem nem tenném meg azt amit ő tett. 18L

2010. ápr. 8. 10:39
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem feszíteném magam keresztre sem Jézusért!!!
2011. okt. 8. 11:59
 25/25 anonim válasza:

Egyértelmű hogy megtenném szerintem ez természetes hogy oda adjuk akár bármiért az életünket ő teremtett az ember nem adott hálát istennek sokan nem hisznek benne káronkodást használnak mivel azt hiszek ő nem létezik én

úgy gondolom hogy lehet az imátkozás semmit nem ér lehet hogy az se ér semmit ha mindig lefekvés előtt megköszönöd hogy megadta a napot és örülsz neki lehet hogy ő nem szolhat bele az életünkbe eggyáltalán semmi nem számít DE LÉTEZIK!!! a halál után velefogunk találkozni mikor a lélek ki száll a testből ő lesz ott

maga az öröm a boldogság ő adta nekünk ezt az életet meg kell becsülni és bármikor akár vissza adni!

2015. aug. 27. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!