Mi a véleményetek erről? Ti is így gondoljátok?
Azt kapod, amit megérdemelsz. Saját magunk alakítjuk a sorsunkat. Sors, karma, stb. Ha valami rosszat teszel, azt előbb- utóbb visszakapod. De kérdem én, egy pár napos újszülött vagy egy kisbaba, gyerek, mivel érdemli ki azt, hogy bántalmazzák, molesztálják, megerőszakolják, megöljék? Ők mit tettek a világ ellen? Valahol azt is olvastam, hogy "előző életükben" borzalmas dolgot tettek és így bűnhődnek. De ha ez igaz, akkor egyáltalán miért kell megszületniük?
Isten. Sok vitát olvastam már ezen az oldalon a létezésével kapcsolatban. Sokan azzal magyarázták, hogy ez nem Isten műve, hanem a Sátáné. Számomra ez az elfogathatóbb. Nem válaszokat kérek, csak véleményeket. Ha esetleg valaki oltogatós kedvében van, vagy hitetlenkedik, akkor gondolkozzon el, hogy miért is nézi ezt a kategóriát! Ha csak azért, hogy leoltsa az én, és más véleményét, azt nem méltatom válaszra.
Aki normális véleményeket ír, annak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!