Lányok! Mi a véleményetek erről? Ti is igy gondoljátok/Dukai Regina/?
Abban igaza van, hogy ez a haspolós dolog vérgáz...
De az hogy az öltözködés nem pénz kérdése, az hülyeség...
És valószínűleg azok, akik molettebbek, azt fogják mondani, hogy nincs igaza, de azért egyeseknek tényleg nemártana megtanulni öltözködni..
Igen, tényleg undorító ha egy duci lánynak kifolyik a hasa és 3 számmal kisebb nadrágot vesz fel, pedig én is duci vagyok. De igyekszem ízlésesen öltözködni.
A pénz kérdéssel pedig nem teljesen értek egyet. Azért nem lehet összehasonlítani, hogy valaki kínai ruhákban jár (amiken látszik, hogy nem jó minőségűek, nem olyan jó a szabásuk) vagy egy nagyon jó minőségű, gyönyörű anyagból készült ruhát vesz fel. A minőséget pedig meg kell fizetni.
Azaz okos akinek diplomája van?
Na ne röhögtess.
az okos igen....mert ha diplomás akkor értelmiségi személyről beszélünk elvileg....az más kérdés h az életfelfogása szar v hü..e az élethez, de ez megint olyan h ezt te nem tudhatod mert nem ismered....és megint más az amit mutat, ő ebből él..ez a munkája....
OKOSKA
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Minden nap lesz egy ilyen kérdés?...
Amúgy pénz kérdése is, mert hiába a méretem pl egy nadrág vagy egy felső, ami normál hosszúságú, sokaknál lépek benne kettőt, és felcsúszik a felső... Vagy a nadrág le. Pedig a méretem. Csak hát kínai. Erre van keret.
És nem vagyok egyedül na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!