Éjféltől szigorú böjt van! Megtartjátok?
Figyelt kérdés
Nagypéntek lesz éjféltől, 24 órán keresztül nem szabad húst enni, 3x szabad étkezni és csak 1x jóllakni. Az étkezések közt csak tiszta vizet szabad inni. Ez minden egészséges felnőttre érvényes 18 éves kortól, de kamaszok is csinálják, ha egészségesek.
Adjátok tovább! Fontos!
2010. ápr. 1. 23:37
41/49 anonim válasza:
Ki mondta azt, hogy Istennek nagy szakálla van, azt ne mond hogy még fehér is a szakálla, nem tudom ezt ki kezdte el terjeszteni, hogy a keresztények abban hisznek hogy e fejünk fölött ugy tizen valahány kilométerrel a felhőkön járkál egy öreg bácsi aki az időjárást irányitja meg ijesmi és szakállas, de nem a mikulás. én végképp tolerálom mások vallását, de attol hogy katolikus vagyokmég nem biztos hogy abban hiszek amit te elképzelsz hogy azt hiszi mindien katolikus
43/49 anonim válasza:
13:19-tényleg a diéta felmentést ad? juhhhéééé:)amugy irónikusan értettem a dolgot.de sztem te is.
44/49 anonim válasza:
En bojtoltem, azzal a kivetellel, hogy izesitett vizet ittam, nem simat. Ez baj, vagy az is viznek szamit? Nem tudok egy pohar sima viznel tobbet inni, mert rosszul leszek.:(
45/49 anonim válasza:
Csak mellékesen, a klóros víz, ami a csapból folyik, az se sima víz. :-)
47/49 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 16:42
akkor neked büntiből nem szabad növényeket enni :DDD
48/49 anonim válasza:
Soha nem tartottam meg az ilyesmit, és a jövőben sem fogom.
49/49 anonim válasza:
Na mizu gyerekek, kérdező idei böjtidőszakban is nyomja a terror diktatúra tanácsait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!