Meg lehetne reformálni az összes keresztény ágazatot, hogy ne legyen benne egy cseppnyi zsidóság sem?
Azé ha a szultánnak vagy az orvosa ott odafigyelsz, hogy a szultánnak ne legyen baja, mert ha nem így csinálod az biztos halál.
Én zsidó orvos példaképként, Max Gerzson-t és családját állítanám eléd, akik sómentes diétával akarnak egy rakás betegséget gyógyítani(gerzson-diéta).
Itt van a zsidó orvosok igyekezete, gondolom a talmudból tudják hogy a sóskenyér 83 betegségre jó.
Nekem annyira, hiányzik a gerzson diéta mint púp a hátamra.
Na és mi bizonyítékod van, hogy Luzsénszky csirkefogó?
Ha zsidó lennék én is ezt mondanám.
# 15!
A 11-es kommentedben valójában a semmiről fecsegtél.
Milyen szellemi értelmezése lenne az ószövetségi kövezéseknek? Nem a betű szerinti értelmezést emelte szellemi szintre, hanem egyszerűen annulálta azt. Következésképpen, ha azt semmisnek nyilvánította, de az szerepel a tórában, akkor lehetetlen, hogy a tóra legyen a törvény. Tudod azért, mert abből egy betű sem múlik el!
Mire mész a Biblia ismereteddel, ha a gondolkodásban kudarcot vallasz?
nneddudgi!
"mert varázslatot gyakorolt és csábította Izraelt hitehagyásra."
Ez a felfogás az OPNI hatáskörébe tartozik.
Nagyon szépek az idézeteid és biztosan csak átmeneti memóriazavarodban feledkeztél meg ezekről:
"És amazoknak mondá az én hallásomra: Menjetek át a városon ő utána, és vágjátok; ne kedvezzen a ti szemetek, és ne szánakozzatok: Vénet, ifjat, szűzet, gyermeket és asszonyokat öljetek meg mind egy lábig,..."
"A ki szidalmazza az ő atyját vagy anyját, halállal lakoljon."
"Mikor pedig Izráel fiai a pusztában valának, találának egy férfiat, ki fát szedeget vala szombatnapon. És elvivék azt, a kik találták vala azt fát szedegetni, Mózeshez és Áronhoz és az egész gyülekezethez. És õrizet alá adák azt, mert nem vala kijelentve, mit kelljen vele cselekedni. És monda az Úr Mózesnek: Halállal lakoljon az a férfi, kövezze õt agyon az egész gyülekezet a táboron kivül."
"Ha valaki más ember feleségével paráználkodik, mivelhogy az ő felebarátjának feleségével paráználkodik: halállal lakoljon a parázna férfi és a parázna nő."
Nem gyűlölködésről van szó, hanem arról, hogy ez megérinti-e az ember megvalósulásának akár a legalját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!