Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meg lehetne reformálni az...

Meg lehetne reformálni az összes keresztény ágazatot, hogy ne legyen benne egy cseppnyi zsidóság sem?

Figyelt kérdés
Például a 10 parancsolat 1. parancsolata arról szól,hogy az isten kivezetett bennünket egyiptomból.. hááát... engem biztos nem.

2016. febr. 13. 15:10
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

19-esnek

A link Tejfalussy-tól származik ,aki egy pökhendi....

Egy szóval egy provokátor.

+

Nem a zsidók feszítették keresztre.

Nem hinném ,hogy Puncius Pilátus és ehhez hasonló emberkék zsidó voltak....

2016. febr. 14. 19:44
 22/55 anonim ***** válasza:

Először is nem Puncius pilátus hanem Poncius. :D

Nem azt mondtam hogy a zsidók feszítették keresztre, hanem azt hogy a zsidók feszítetették keresztre.

Tehát a zsidók tehetnek róla.

2016. febr. 14. 19:56
 23/55 anonim ***** válasza:
0%

Tejfalussy pedig egy nobel díjat érdemlő tudós.

A Tórában le van írva, hogy Jahve csak azokat az embereket fogja kiirtani akik nem megáldott kenyeret és nem megáldott vizet isznak.

Persze a talmudból tudjuk, hogy a sóskenyérrel 83 betegséget lehet gyógyítani.

Mivel héberül a betegség szó gemátriája 83.

Tehát a sóskenyér a megáldott kenyér.

Valamint az esővíz(d.víz) a megáldott víz.

Őtőle tudom a titkos zsidó rákgyógymódot.

[link]

2016. febr. 14. 20:03
 24/55 anonim ***** válasza:

Jahvéval vigyázzatok, nem ám a Jóisten jelent meg Mózesnek lángoló csipkebokor képében, hanem inkább a sátán.

Jahve az Ószövetségben emberek millióit gyilkolta halomra, ma sem van ez másképp.

De legalább arra emlékezzetek, hogy mit mondott az újszövetségben jézus a sóról.

"Ti vagytok a föld sója. Ha a só ízét veszti, ugyan mivel sózzák meg? Nem való egyébre, mint hogy kidobják, s az emberek eltapossák"

Hogyan vesztheti a só ízét?

Hát mit mondjak a káliummal fertőzött só elég sz*r ízű.

2016. febr. 14. 20:42
 25/55 anonim ***** válasza:
0%

Jézus ilyeneket mondott a zsidók istenéről.

JÉZUS KRISZTUS a zsidókhoz tartott beszédéből Szt. János evangéliumában, VIII:44.

"Olyanok vagytok mint apátok, az ördög, és ugyanolyan kéjsóvárak vagytok mint ő. Ő elejétől fogva gyilkos volt és nem ismerte el az igazságot, mert benne nincs igazság. Ha hazudott, a saját hazugságát mondta. Mert ő hazug és a hazugságok apja. Mire a zsidók azt válaszolták - "

„Ha én dicsőítem magamat, az én dicsőségem semmi: az én Atyám az, aki dicsőít engem, a kiről ti azt mondjátok, hogy a ti Istenetek.”

„Ha ti ismernétek az én Istenemet, szeretnétek engem, de nem ismeritek”.

Figyeljük meg, hogy Jézus következetesen a „ti Istenetek” kifejezést használja, s többször jelzi is, hogy ő nem zsidó.

„Ábrahám a ti atyátok örvendezett, hogy meglátja az én napomat.”

Itt is megfigyelhető, hogy Ábrahámot úgy nevezi meg a zsidóknak, hogy a „ti Atyátok”, tehát ezzel is jelzi, hogy mi az ő származása.

2016. febr. 14. 21:09
 26/55 anonim ***** válasza:
0%
2016. febr. 14. 21:13
 27/55 anonim ***** válasza:

"a 10 parancsolat 1. parancsolata arról szól,hogy az isten kivezetett bennünket egyiptomból.. hááát... engem biztos nem."

Igazad van, Téged ott hagyott. :)

+++

Pietrosol!

"ószövetségi hitelvekre hivatkozva végeztette ki a zsidó tanács."

Igen, konkrétan "mert varázslatot gyakorolt ​​és csábította Izraelt hitehagyásra." ( Talmud - Nezikin rend - Sanhedrin traktátus 43a )

A Tóra ( az Örökkévaló, áldott a Neve ) ilyesmire halálbüntit rendelt. ( "így irtsd ki a rosszat közepedbõl" )

"Ha a Tóra lenne a törvény, akkor nem tanított volna mást!"

"Az írástudók és a farizeusok Mózes tanítói székében ülnek. Tegyetek meg és tartsatok meg ezért mindent, amit mondanak nektek" ( Mt 23:2-3 )

Nem tudta, hogy az írástudók és a farízeusok a Tórát tanítják?

"nem a megbocsátásra, hanem az ellenség gyűlöletére hívott volna el"

Ilyesmit tanítana az a Tóra, mit Te olvastál? Meret akkor az egy hamisítvány.

"Ha rátalálsz ellenséged ökrére vagy szamarára, amely eltévedt, vidd azt neki vissza. Ha látod gyűlölőd szamarát leroskadva terhe alatt, távol legyen tőled, hogy magára hagyjad, segítsd fel vele együtt." ( Mózes második könyve 23. fejezetének 4-5. verse )

"Ha éhezik a’ki téged gyülöl, adj ennie önéki kenyeret: és ha szomjúhozik adj néki innia vizet." ( Károli Gáspár 1585. ) ( Mislé - Példabeszédek könyve 25. fejezetének 21. verse )

( Igaz, ez utóbbi már nem a tóra, mint látható, bár legtágabb értelemben szokták Tórának nevezni a teljes Tanakht ( amit a keresztények "Ószövetségnek" neveznek ) )

Egyáltalán Pietrosol! Minek szólsz bele ilyesmibe? Csak beégsz vele. aki olvasott már tõled, tudja, hogy Neked nincs közöd a kereszténységhez, sem semmi hasonlóhoz, KIZÁRÓLAG A GYÛLKÖDÉSHEZ.

Jobbulást Neked!. :)

++++++++++++++++

tegnap 19:38

XXXLoL

XXIII. Janos Pápának annyi köze van ahhoz a szöveghez, mint pl ahhoz, hogy "Borneo és celebes magyar volt és magyar lesz."

Az a szöveg különös módon KIZÁRÓLAG MAGYAR széljobber oldalakon található. Az olasz szöveg is.

++++++++++++++++

tegnap 21:13

Badiny? XXXLoL

2016. febr. 15. 01:02
 28/55 anonim ***** válasza:

"Ilyesmit tanítana az a Tóra, mit Te olvastál? Meret akkor az egy hamisítvány. "

Hát nnedudgi tényleg ilyen dolgokat tanít a Tóra csak nézz bele. NEM hamisítvány.

"a kereszténység révén a világ népei ugyan megismerték a Thórát, de azt tévesen értelmezik és tévedésükre csak akkor fognak rádöbbenni, ha majd a zsidók fegyveres hatalom élén leigázzák a világ nemzsidó népeit s azokat, akik Noé törvényeit el nem fogadják, asszonyostól, gyermekestől kiirtják."

2016. febr. 15. 07:27
 29/55 anonim ***** válasza:

Akkor mégegyszer:

Kereszténységben nem vagyok illetékes, mégis megkozkáztatom: NEM.

Jézus zsidó volt, elsõ követõi, tanítványai, az apostoltok is.

Ez a magyarázata annak, hogy az emberek egymással szembeni viselkedésére mindkettõ uyanazokat a szabályokat írja elõ.

++++

ma 07:27

"a kereszténység révén a világ népei ugyan megismerték a Thórát, de azt tévesen értelmezik és tévedésükre csak akkor fognak rádöbbenni, ha majd a zsidók fegyveres hatalom élén leigázzák a világ nemzsidó népeit s azokat, akik Noé törvényeit el nem fogadják, asszonyostól, gyermekestől kiirtják."

Ezt az emeletes baromságot hogy sikerült kitalálnod? vagy olvastad valahol? Hol?

Egyáltalán láttál már Bibliát, akár becsukva is?

2016. febr. 15. 11:11
 30/55 anonim ***** válasza:

"Jézus zsidó volt, elsõ követõi, tanítványai, az apostoltok is.

Ez a magyarázata annak, hogy az emberek egymással szembeni viselkedésére mindkettõ uyanazokat a szabályokat írja elõ. "

Jézus zsidó származását kérdőjelezi meg az is, hogy a lepel megfeszítettje a pártusokra jellemző, két részre osztott szakállt viselt.

[link]

A zsidók torzomborz szakállat viselnek.Nem ilyet.

Ezen kívül még rengeteg tény szól e mellett de ez csak az egyik.

Valamint a Jahve megígéri a Tórában a zsidóknak, hogy népeket(nemzsidókat) nagy romlással fogja megrontani.

És azt is leírja, hogy a romlástól a zsidókat a megáldott kenyér és a megáldott víz fogja megmenteni.

Persze azt már csak a talmudból tudhatjuk meg hogy a sóskenyér 83 betegség ellen jó.

[link]

Persze a gójok egyenek sótlan kenyeret, és igyanak csapvizet.

Az esővíz(desztilláltvíz) csak zsidó kiváltság, azt a gójoknak mérgezőnek hazudják.

Kormányunk pont ezt szorgalmazza.

Lásd a híres zsidó orvosokat pl.Max Gerzson mind a sómentes diétát szorgalmazzák.

A sómentes diétát másnéven gerzson diétának hívják :D

Így teljesítik be a Tóra népírtó parancsolatait.

azt mondod nnedudgi nem vagy keresztény, hát akkor milyen vallású vagy

Mert azt látom, hogy állandóan a talmudista zsidókat véded.

Minden esetre én sohasem fogom elfogadni Istenemnek Jahvét a fenevadat.

Valamint úgy látom, hogy a zsidókeresztény vallással programoznak minket az étkezési apartheid tűrésére.

Nem hiába mondta azt ószövetségről a pápa amit mondott.

Jézust ha itt lenne közöttünk, megint keresztrefeszítenék.

2016. febr. 15. 15:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!