Túl sok szentelt olajat használtam?
A napokban vettem egy virágos illatú szentelt olajat. Betegség miatt. Kentem a homlokomra. Pár perc után égni kezdett, azt gondoltam lemosom az egészet, de rajta hagytam. Nagyon égett, azt hittem sebet okoz a homlokomon, de piros sem volt, csak enyhén a helye, mikor néztem.
Többször átmentem (kenhető szerű üvegben van) és lekentem. Lehet,hogy túl vastagon kentem le és az okozta, mert a bőröm eléggé érzékeny. Más olajam is van, bár arról nem tudom szentelt-e, de azokat bármilyen vastagon kentem le, nem égett tőle így a bőröm.
Lehetséges, hogy valami anyag van benne, vagy... esetleg a bőröm, túl sokat használtam volna....?! Nem tudom, mi okozhatta.
Köszönöm a segítséget és válaszokat.
Szentelt olajat biztos hogy nem vettél, mert olyant nem árusítanak.
De jól gondolod, hogy valószínűleg valami növényi hatóanyag volt benne, amire így reagált a bőröd. Ne használd.
Lehet ezer oka, hogy miért nem bírta a bőröd az olajat. Ha elmúlik akkor ne törődj vele, csak ne kend magadra többet azt az olajat.
Amúgy meg "radikális" hívőként mondom, hogy amit csinálsz az nem vallásosság, hanem egyszerű buta babonásság. Ha beteg vagy, akkor keress fel egy orvost!
2:
Lehet. Nagyon szépen köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!