Mi lenne, ha az Édenkertben maradtunk volna?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen lenne az emberek élete, miben különbözne, mennyivel lenne jobb, ha nem ettünk volna az almából, és az Édenkertben maradhattunk volna?2016. jan. 24. 18:47
1/17 anonim válasza:
Nem férne el ez a rengeteg ember, egymást ölnénk és a húsukat ennénk.
3/17 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, de most feltételezésekről van szó.
Egy fogalmazást kell írnom erről, és összeírtam, hogy miben változnának a dolgok, de szeretnék még ötleteket gyűjteni. Csupán ezért kérdeztem
2016. jan. 24. 19:06
4/17 anonim válasza:
Helyzetenként unalmas lenne az élet ,de helyzetenként autentikus áldás.
De egyáltalán nem lett volna arra esély ,hogy Ádám és Éva ott maradjon.
5/17 KZitus válasza:
6/17 anonim válasza:
Nem tudnánk értékelni,mert nem lenne mihez viszonyítani.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, ez nagyon sokat segített :)
2016. jan. 24. 20:03
8/17 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso elotti, ez nagyon sokat segített :)
2016. jan. 24. 20:04
9/17 anonim válasza:
Nem lennének cigányok, nem lenne tuc-tuc zene, és a mekis hamburger húsból készülne.
10/17 anonim válasza:
Ha nem lenne sötét, sosem látnánk a csillagokat. Rossz nélkül a jó értelmét veszti. Ha nincs rossz, mihez képest tudna valami jó lenni? Másrészt, egy hibák nélküli világban milyen célja lehet az életnek? Ha minden adott lenne, mi lenne a lét mozgatórugója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!