Jehova Tanúik közt létezhet szerelem első látásra?
mindenhol létezhet :D
sőt mivel a jehova tanúi ilyen dolgokkal kapcsolatban ultrakonzervatív szekta érdemes is első látásra örök szerelembe esni, mert 2 szó és kedves pillantás váltása után vagy abbahagyod a flörtölést mielőtt valami bajt csináltok egymásnak vagy megkéred a kezét és akkor kiderül hogy tisztességes ember vagy
szerelem, vagy fellángolás?
ha valaki őszintén figyelembe veszi a Biblia tanácsait, az óvatos ebben, persze biztos, hogy van ilyen.
ezért ha ilyen történik, akkor se veszítse el senki a fejét, és legyen őszinte magával, az érzések becsaphatnak
az udvarlás időszaka ezért van, hogy megismerjék egymást,
minden szempontból.
a szeretett fél hogyan viselkedik másokkal, szüleivel, munkahelyen, iskolában, bevásárláskor, stb stb
milyen hírnévnek örvend nem csak a gyülekezetben, hanem a környezetében is
Én magam is voltam így és utána jártam a kedvesem életének. Boldog és Békés Isten áldásával járó házasságban élünk!!
Mindenkinek kívánom ezt, őszintén.
Van erről egy nagyon "jó" kisfilmük, hogy ők hogyan képzelik el a szerelmet, párkapcsolatot. Teljesen mintha burokban lennének. Nem véletlenül van náluk a Mo.-i egyházak közül a legkevesebb értelmiségi :)
Én végigszenvedtem az 1 és negyed órát, csak hogy lássam milyen agymosás zajlik ott. Videó elindításánál rá kell menni, hogy ott voltál a kongresszuson és mehet a móka :)
"milyen hírnévnek örvend nem csak a gyülekezetben, hanem a környezetében is
Én magam is voltam így és utána jártam a kedvesem életének."
Ez beteges :oO
tegnap 23:35
Láttam a videot amit kiadtak dvd formában is a kongresszuson. Véleményem rólla hogy a Tanúk tényleg burokban élnek,elvárják a 100%-ot a másikól,mig ők bennük nincs hiba,lehetetlen megfelelni nekik,ezért nevetséges közeledni ott bárkihez is,mert mindenkiben a sátánt lássák,ők nem ismerik a "carpe diem" életérzést..
"Nekem anno elkezdett úgymond udvarolni egy Jehova Tanuja.Úgy hogy én nem vagyok Jehova Tanuja. Hanem római katolikus.Pár hónapot azon a munkahelyen dolgozott mint én.Pár hónap után kiderült,hogy csak azért volt velem,mert akkor éppen gyötörte a magány és nem volt belém szerelmes.Azt hazudta,azért szakít,mert ha velem lenne el kellene hagynia a választott hitét bla-bla.....Azután derültek ki a valós dolgok..Engem átvert.Ja és több tilalmat is megszegett...Amik súlyos bűnök náluk..."
"Lukács 6:43-44Hungarian New Translation (NT-HU)
Amilyen a fa, olyan a gyümölcse
43 "Nem jó fa az, amely rossz gyümölcsöt terem, és viszont nem rossz fa az, amely jó gyümölcsöt terem.
44 Mert minden fát a gyümölcséről lehet megismerni. Hiszen tüskebokorról nem szednek fügét, csipkebokorról sem szüretelnek szőlőt."
A Tanúk rengeteg ponton megszegik a Biblia tanítását, ezért érezték szükségesnek azt, hogy sajátot hozzanak létre, amivel alátudják támasztani az érvüket.
"beteges"
Neked lehet hogy az.
De a házasság nem játék, és örök életre szól, Isten gyűlöli a válást.
aki helyesen gondolkodik erről, az felteszi a kérdést magának: Valóban tiszteli szereti azt az Istent akit Én is?
Vele képzeltem el az örök életemet?
Valóban látható, hogy jó társam lesz az élet minden területén? Stb
Mert a szerelem érzése, igen kevés egy komoly kapcsolathoz. s ha jönnek a csalódások, jön a válás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!