Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Léteznek sátánista iskolák...

Léteznek sátánista iskolák vagy egy hely ahol a sátánizmusról tanulnak (tanfolyamok), ha igen vannak ilyenek a közelbe?

Figyelt kérdés

2015. dec. 28. 12:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

A Nácizmus és a Kommunizmus között lényegi különbség van: [link]

Azonban a marxista irodalom bestialitása az ábrahámita képzelgések tükörképe. A bibliában szereplő kegyetlenségek gyűjteménye: [link]

NE feledkezzünk meg a rengeteg ellentmondásról sem: [link]

2016. jan. 7. 18:48
 32/35 anonim ***** válasza:

Tisztelt válaszoló!

Nem értem miből gondolja, hogy judeo-keresztény vagyok. Mert nem.

És az továbbra is nonszensz miszerint a kereszténység és sz Iszlám valójában egyet jelentenek a judaizmussal és a zsidókkal.

Attól még, hogy ugyanaz az Isten nem jelenti azt, hogy minden más is ugyanaz.

Mondok egy példát: A satrandzsot és a sakkot is ugyanabból a kezdőállásból játsszuk mégis teljesen más a játék.

Sőt a Korán ezeket is írja:

„Eljuttattuk Mózesnek a Könyvet, és sorban küldötteket küldtünk utána. Jézusnak, Mária fiának eljuttattuk a megvilágosító jeleket, és megerősítettük őt a Szent Lélekkel. Miért van az, hogy akárhányszor egy küldött hoz nektek valamit, amit nem szerettek, fennhéjazóan viselkedtek, sőt néhányat közülük még meg is öltök?” (2:87)

„Amikor azt mondták nekik: "Higgyetek abban, amit az Isten kinyilatkoztatásként leküldött nektek!", akkor ezt mondják: "Hiszünk abban, amit leküldtek nekünk." De megtagadják azt, ami később jött, holott ez az Igazság csak megerősíti azt, ami már náluk van. Mondd: "Miért öltétek meg Isten prófétáit, ha valóban hívők vagytok?" Hisz Mózes a világos jelekkel érkezett hozzátok. De ahogy elment tőletek, azonnal a borjút kezdtétek el imádni, és vétkesek lettetek.” (2:91-92)

„Emlékezzetek csak arra, amikor - ti, zsidók - megöltetek valakit közületek, és összeszólalkoztatok erről, de az Isten fényt derített arra, amit eltitkoltatok.” (2:72)

Ha zsidók ugyanazok mint a kereszténység akkor látszik, hogy még sosem olvasott Evangéliumokat, ugyanis számtalan helyen arról szól a történet, hogy Jézus (béke legyen vele) hogyan vitatkozik a farizeusokkal és azok hogyan gyalázzák. Akik ahhoz képest, hogy barátai Jézusnak a zsidók biztosan csak viccből feszítették keresztre.

Ami meg „bizonyos” mai „keresztényeket” illet, azok sem azért működnek ilyen készségesen együtt a cionistákkal mert a vallásuk ezt mondja, hanem azért, mert a cionisták rengeteg keresztény egyházba befurakodtak. Az USA-ban például a Rockefellerek is nagy hatást gyakorolnak a baptista egyházra. A Rockefellerekről meg tudjuk, hogy őscionisták. De rengeteg példát lehetne mondani, hogy cionisták dirigálnak a keresztény egyházba és butítják meg mossák a hívők agyát. Magyarországon a Hit Gyülekezete a legjobb példa erre.

=================

A kereszténység meg nem mond olyat, hogy fordulj a családod ellen, ez is hazugság.

„Spanyolországban mit kerestek? Párizsban? Na és Amerikában?”

Először meg kellett dönteni a veszélyt jelentő monarchiákat (I. világháború).

Ilyen volt például a kommunizmus Oroszországban. Az erősen ortodox keresztény cári birodalom már a XIX század eleje óta ellensége volt a Rotschild és társai-féle bankrendszereknek. Ezért kegyetlenül lemészárolták az egész cári családot sátáni rituáléhoz méltóan.

Ám a nyugati országokban miután meg lettek döntve a monarchiák már nem kellettek a kommunisták. Sosem volt semmilyen komolyabb kommunizmus egyetlen nyugati országban sem.

Ám a keleti országokban ez másként volt. miután meg lettek döntve a monarchiák a kommunizmus tovább kellett rohassza a társadalmat.

===========

Ami meg Pike-ot illeti, el lehet menni leellenőrizni.

Érdekes, hogy beveszi ezeket a szabadkőműves mosdató hazugságokat, de a Cion bölcseinek jegyzőkönyvéről viszont nem hiszi el, hogy hazugság...

====================

Az pedig nem olyan nagy was ist das, hogy Hitler zsidó volt-e vagy nem.

Adolf Eichmann, Reinhard Heydrich, Erhard Milch stb. is mind zsidók voltak VÉR SZERINT de mégis az egyik legnagyobb nácik lettek.

Nem ők voltak az egyetlen zsidó származású nácik:

[link]

[link]

[link]

Mondom, hogy a szellemi származás a lényeg nem a biológiai!

==============

Amit meg mind leírt a #30 válaszban arra meg csak gratulálni tudok. Közönséges parasztvakítás.

Megkérdezték a legnagyobb zsidókat, hogy honnan ered az antiszemitizmus. Miért? A legnagyobb zsidóknak talán azt kellett volna mondaniuk, hogy Jehova szeretetéből, vagy mit?

Ha megkérdezünk egy nagy keresztény hívő papot, hogy honnan ered a kereszténygyűlölet akkor vajon mit fog mondani? Azt, hogy Istentől? Naná, hogy azt mondja, hogy a Sátámtól!

==========

Az is köztudott, hogy Hitler mindvégig együttműködött a Kaliforniában működő Moloch (Szaturnosz) imádatot követő Bohém klubbal:

[link]

Róluk itt többet megtudhat:

https://www.youtube.com/watch?v=LRYUrWPp2TA

2016. jan. 8. 16:29
 33/35 anonim ***** válasza:

Rászántam majdnem 2 hetet, hogy keressek legalább relative hiteles forrást az állításaiddal kapcsolatosan, nevezetesen Eichmann és Heynrich zsidó származásáról. Minő meglepetés: Ugyanakkora kamu, mint Hitler zsidósága. Ebből következik, hogy ennek is pont ugyanannyira néztél utána - Semennyire. Ebből az ábrahámitákra oly jellemző mentális lustaságból fakad, hogy a nevetséges Pike-féle mesetörténeteket benyeled, a levezetett cáfolatára, annyit írsz, hogy Szabadkőműves-mosdatás a részemről.

Én viszont vagyok olyan alkalmazkodó, hogy további forrásokat osztok meg, ne kelljen sokat keresgélni mán' a neten.

[link] az említett Miachel Haupt féle 2003-mas oldal. A Könyve: Michael Haupt: "Who was Albert Pike?

Ő A kanadai Guy William Carr, "Pawns In the Game" című könyvéből vette át: [link]

Guy William Carr pedig a már említett chilei Rodrigueztől vette át, a Mysteries of Freemasonry Unveiled-ből: [link]

És íme a beismerés Carr Satan: Prince of This World c. gyöngyszeméből: [link]

"The Keeper of manuscripts recently informed the author that this letter is NOT cataloged in the British Museum Library. It seems strange that a man of Cardinal Rodriguez's knowledge should have said that it WAS in 1925."

(Amúgy fényesen mutatja ezen könyvek hitelességét és szellemi nívóját, hogy a jesusissaviour-ről vannak.)

Tehát:

1) Haupt William Carrtól vette át ezt, nem a British Museumtól.

2. William Carr sem,azt se tudta, hogy mi van pontosan katalogizálva a British Museumban. Ő Rodriguez atyától vette a sztorit.

3. Rodriguez forrásokat jelöl meg azonban Lényegében nem is említ semmit erről az egészről egy paragrafust leszámítva.

4. Ami katalogizálva volt az a csaló Taxil féle Le Diable au XIXème Siècle (Ördög a 19. században)(1896)

Ez volt a Cause of Civil Unrest támpontja, ami pedig az atyáé volt.

Így tehát eljutottunk a végső forráshoz, ami egy csalóé, de sebaj, nézzük meg mi áll benne: 3 VH? Cionisták meg nácik?:

2016. jan. 19. 15:52
 34/35 anonim ***** válasza:

(VÉGE)

Ha eljutottál ide, fogadd részvétem, én is elszmorodotam, hogy ez az egész Taxil féle írás csak egy tipikus judeo-keresztény humbuk. Olyan mese, amit a biblia biflázók uniformizált, de gyermetegen fantáziadús birka elméje szül. (Mondjuk én azt sajnálmo, hogy ennyi időt töltöttem az amúgy is egyértelmű feltárásával)

2016. jan. 19. 15:59
 35/35 anonim ***** válasza:

Tetszik, hogy mindenre parasztvakítást kiáltasz, ami felzaklatja az ábrahámita hit-rendszered. Idézetek sokaságát közöltem azoktól a zsidóktól, akik szerinted "jók". Vagyis a vallásos zsidóktól, azoknak is a krémjétől.

Igen, nyilvánvaló, hogy így állnak a világhoz, pont erről van szó, én is ezt próbálom elmagyarázni. Miért? Mert fajzsidók. Vallástól függetlenül ilyen a mentalitásuk, ez az amit nem tudsz (Vagy csak nem akarsz) megérteni.

Ui. Várom, hogy mikor említed meg, hogy Hitler drogos volt, hiányzott a bal heréje és egy leszbikus delfintől származott.

2016. jan. 19. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!