Léteznek sátánista iskolák vagy egy hely ahol a sátánizmusról tanulnak (tanfolyamok), ha igen vannak ilyenek a közelbe?
Tisztelt válaszoló!
Nem értem miből gondolja, hogy judeo-keresztény vagyok. Mert nem.
És az továbbra is nonszensz miszerint a kereszténység és sz Iszlám valójában egyet jelentenek a judaizmussal és a zsidókkal.
Attól még, hogy ugyanaz az Isten nem jelenti azt, hogy minden más is ugyanaz.
Mondok egy példát: A satrandzsot és a sakkot is ugyanabból a kezdőállásból játsszuk mégis teljesen más a játék.
Sőt a Korán ezeket is írja:
„Eljuttattuk Mózesnek a Könyvet, és sorban küldötteket küldtünk utána. Jézusnak, Mária fiának eljuttattuk a megvilágosító jeleket, és megerősítettük őt a Szent Lélekkel. Miért van az, hogy akárhányszor egy küldött hoz nektek valamit, amit nem szerettek, fennhéjazóan viselkedtek, sőt néhányat közülük még meg is öltök?” (2:87)
„Amikor azt mondták nekik: "Higgyetek abban, amit az Isten kinyilatkoztatásként leküldött nektek!", akkor ezt mondják: "Hiszünk abban, amit leküldtek nekünk." De megtagadják azt, ami később jött, holott ez az Igazság csak megerősíti azt, ami már náluk van. Mondd: "Miért öltétek meg Isten prófétáit, ha valóban hívők vagytok?" Hisz Mózes a világos jelekkel érkezett hozzátok. De ahogy elment tőletek, azonnal a borjút kezdtétek el imádni, és vétkesek lettetek.” (2:91-92)
„Emlékezzetek csak arra, amikor - ti, zsidók - megöltetek valakit közületek, és összeszólalkoztatok erről, de az Isten fényt derített arra, amit eltitkoltatok.” (2:72)
Ha zsidók ugyanazok mint a kereszténység akkor látszik, hogy még sosem olvasott Evangéliumokat, ugyanis számtalan helyen arról szól a történet, hogy Jézus (béke legyen vele) hogyan vitatkozik a farizeusokkal és azok hogyan gyalázzák. Akik ahhoz képest, hogy barátai Jézusnak a zsidók biztosan csak viccből feszítették keresztre.
Ami meg „bizonyos” mai „keresztényeket” illet, azok sem azért működnek ilyen készségesen együtt a cionistákkal mert a vallásuk ezt mondja, hanem azért, mert a cionisták rengeteg keresztény egyházba befurakodtak. Az USA-ban például a Rockefellerek is nagy hatást gyakorolnak a baptista egyházra. A Rockefellerekről meg tudjuk, hogy őscionisták. De rengeteg példát lehetne mondani, hogy cionisták dirigálnak a keresztény egyházba és butítják meg mossák a hívők agyát. Magyarországon a Hit Gyülekezete a legjobb példa erre.
=================
A kereszténység meg nem mond olyat, hogy fordulj a családod ellen, ez is hazugság.
„Spanyolországban mit kerestek? Párizsban? Na és Amerikában?”
Először meg kellett dönteni a veszélyt jelentő monarchiákat (I. világháború).
Ilyen volt például a kommunizmus Oroszországban. Az erősen ortodox keresztény cári birodalom már a XIX század eleje óta ellensége volt a Rotschild és társai-féle bankrendszereknek. Ezért kegyetlenül lemészárolták az egész cári családot sátáni rituáléhoz méltóan.
Ám a nyugati országokban miután meg lettek döntve a monarchiák már nem kellettek a kommunisták. Sosem volt semmilyen komolyabb kommunizmus egyetlen nyugati országban sem.
Ám a keleti országokban ez másként volt. miután meg lettek döntve a monarchiák a kommunizmus tovább kellett rohassza a társadalmat.
===========
Ami meg Pike-ot illeti, el lehet menni leellenőrizni.
Érdekes, hogy beveszi ezeket a szabadkőműves mosdató hazugságokat, de a Cion bölcseinek jegyzőkönyvéről viszont nem hiszi el, hogy hazugság...
====================
Az pedig nem olyan nagy was ist das, hogy Hitler zsidó volt-e vagy nem.
Adolf Eichmann, Reinhard Heydrich, Erhard Milch stb. is mind zsidók voltak VÉR SZERINT de mégis az egyik legnagyobb nácik lettek.
Nem ők voltak az egyetlen zsidó származású nácik:
Mondom, hogy a szellemi származás a lényeg nem a biológiai!
==============
Amit meg mind leírt a #30 válaszban arra meg csak gratulálni tudok. Közönséges parasztvakítás.
Megkérdezték a legnagyobb zsidókat, hogy honnan ered az antiszemitizmus. Miért? A legnagyobb zsidóknak talán azt kellett volna mondaniuk, hogy Jehova szeretetéből, vagy mit?
Ha megkérdezünk egy nagy keresztény hívő papot, hogy honnan ered a kereszténygyűlölet akkor vajon mit fog mondani? Azt, hogy Istentől? Naná, hogy azt mondja, hogy a Sátámtól!
==========
Az is köztudott, hogy Hitler mindvégig együttműködött a Kaliforniában működő Moloch (Szaturnosz) imádatot követő Bohém klubbal:
Róluk itt többet megtudhat:
Rászántam majdnem 2 hetet, hogy keressek legalább relative hiteles forrást az állításaiddal kapcsolatosan, nevezetesen Eichmann és Heynrich zsidó származásáról. Minő meglepetés: Ugyanakkora kamu, mint Hitler zsidósága. Ebből következik, hogy ennek is pont ugyanannyira néztél utána - Semennyire. Ebből az ábrahámitákra oly jellemző mentális lustaságból fakad, hogy a nevetséges Pike-féle mesetörténeteket benyeled, a levezetett cáfolatára, annyit írsz, hogy Szabadkőműves-mosdatás a részemről.
Én viszont vagyok olyan alkalmazkodó, hogy további forrásokat osztok meg, ne kelljen sokat keresgélni mán' a neten.
[link] az említett Miachel Haupt féle 2003-mas oldal. A Könyve: Michael Haupt: "Who was Albert Pike?
Ő A kanadai Guy William Carr, "Pawns In the Game" című könyvéből vette át: [link]
Guy William Carr pedig a már említett chilei Rodrigueztől vette át, a Mysteries of Freemasonry Unveiled-ből: [link]
És íme a beismerés Carr Satan: Prince of This World c. gyöngyszeméből: [link]
"The Keeper of manuscripts recently informed the author that this letter is NOT cataloged in the British Museum Library. It seems strange that a man of Cardinal Rodriguez's knowledge should have said that it WAS in 1925."
(Amúgy fényesen mutatja ezen könyvek hitelességét és szellemi nívóját, hogy a jesusissaviour-ről vannak.)
Tehát:
1) Haupt William Carrtól vette át ezt, nem a British Museumtól.
2. William Carr sem,azt se tudta, hogy mi van pontosan katalogizálva a British Museumban. Ő Rodriguez atyától vette a sztorit.
3. Rodriguez forrásokat jelöl meg azonban Lényegében nem is említ semmit erről az egészről egy paragrafust leszámítva.
4. Ami katalogizálva volt az a csaló Taxil féle Le Diable au XIXème Siècle (Ördög a 19. században)(1896)
Ez volt a Cause of Civil Unrest támpontja, ami pedig az atyáé volt.
Így tehát eljutottunk a végső forráshoz, ami egy csalóé, de sebaj, nézzük meg mi áll benne: 3 VH? Cionisták meg nácik?:
(VÉGE)
Ha eljutottál ide, fogadd részvétem, én is elszmorodotam, hogy ez az egész Taxil féle írás csak egy tipikus judeo-keresztény humbuk. Olyan mese, amit a biblia biflázók uniformizált, de gyermetegen fantáziadús birka elméje szül. (Mondjuk én azt sajnálmo, hogy ennyi időt töltöttem az amúgy is egyértelmű feltárásával)
Tetszik, hogy mindenre parasztvakítást kiáltasz, ami felzaklatja az ábrahámita hit-rendszered. Idézetek sokaságát közöltem azoktól a zsidóktól, akik szerinted "jók". Vagyis a vallásos zsidóktól, azoknak is a krémjétől.
Igen, nyilvánvaló, hogy így állnak a világhoz, pont erről van szó, én is ezt próbálom elmagyarázni. Miért? Mert fajzsidók. Vallástól függetlenül ilyen a mentalitásuk, ez az amit nem tudsz (Vagy csak nem akarsz) megérteni.
Ui. Várom, hogy mikor említed meg, hogy Hitler drogos volt, hiányzott a bal heréje és egy leszbikus delfintől származott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!