Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki ateistának vallja magát,...

Aki ateistának vallja magát, az ugye nem ünnepel, és például ajándékot sem kap/osztogat?

Figyelt kérdés

Rögtön azzal kezdem, hogy én sem vagyok egy nagy vallás guru, nem ismerem a Bibliát sem, nem foglalkoztat,hogy melyik felekezethez tartozom, templomba is 2 évente egyszer ha benézek.

Viszont nekem van hitem!

Szerintem ezzel nagyon sokan így vannak, mint én.

Számomra a magukat ateistának valló emberek nem szimpatikusak, és úgy gondolom legtöbbjük csak divatból az, mert így akar kiállni a sorból, és beáll a másik sorba.

De ez egy vallási ünnep, így én azt gondolom,hogy az ilyen embereket abszolút hidegen hagyja az ünnep, ők fát sem állítanak, nem ajándékoznak.

Ezt csinálja egy korrekt ateista a véleményem szerint.

Csak ebből annyira kevés van.A többség az él a "javakkal", aztán meg köpköd a kereszténységre meg minden vallásra.

2015. dec. 25. 10:47
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Még egy gondolat, egy későbbi mondatodhoz, mely így hangzott:

"Viszont nem az ateistákkal van a bajom, elfogadom ha valaki az, és valóban annak megfelelően éli az életét, de akkor tényleg legyen is az! "

Lehetőleg azért ne te mondd meg, hogy hogy kéne élnie az ateistáknak. Mi élünk ahogy élünk, te meg élsz, ahogy élsz. Én sem mondom meg, hogy te hogy élj vallásosként, így szerintem cserébe az sem nagy elvárás, hogy ne te mondd meg az ateistáknak, hogy hogyan éljenek.

Peace Christmas for You! :)

2015. dec. 25. 16:57
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

"valóban annak megfelelően éli az életét, de akkor tényleg legyen is az! "

Höhö, eleg rohejes lenne ha egy hivo akarna megmondani hogy hogyan eljenek az ateistak :)

2015. dec. 25. 17:21
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

# 28

Jó hát a jehovákat nem kell komolyan venni!

2015. dec. 25. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!