persze
az a bulizós hely:DDDD
ezt most tényleg komolyan kérdezed 2015-ben??
3:
Ez hülyeség. A legtöbb prosti nem kényszerből csinálja, és nagyon jól meg is szedik magukat. Az persze más kérdés, hogy így valószínűleg nulla az önbecsülésük, tehát biztosan nem boldog a többségük, de hát ki az?
Kérdező:
Nem, nem kerülnek a pokolba, mivel az a hely nem létezik, még a keresztények többsége szerint sem. Max nem üdvözülnek, így nem lehetnek isten seggnyalói a mennyben egy örökkévalóságig. De mondjuk ezt én is inkább passzolnám.
5. nem az a lényeg, hogy a keresztények többsége mit mond, hanem a Biblia mit mond. A tájékozatlanság (keresztények többsége nem tudja, mi van a Bibliában) és a valóság nem ugyanaz.
Ennyivel ha több ember gondol valamit ugyanúgy, az úgy is van? Régen úgy gondoltál, a Föld korong alakú, de attól még nem volt az.
Erre senki nem tud neked válaszolni. Én úgy gondolom hogy nem kerülnek pokolra.
Aki beszélt már olyan hölggyel aki ezt a foglalkozást űzi az tudja, hogy 3-nak van igaza.
Vagy Menny vagy Pokol!!
Mit nem lehet ezen felfogni. Nem kell itt semmit túlmagyarázni.
Igen, a Pokolba kerülnek, de van egy jó hírem: nem minden esetben. Van BŰNBOCSÁNAT!
# BruceRobertson
"A legtöbb prosti nem kényszerből csinálja, és nagyon jól meg is szedik magukat."
Ekkora baromságot már régen hallottam. Te prostit még mozifilmen sem láttál. Kísérj el egyszer-kétszer egy utcai szociális munkást a napi melójába, és majd megtudod mi a pálya.
Csak tudnám, hogy miért tartják fontosnak belepofázni olyanok, akiknek fingja nincs az egészről.
A pokol az nem egy hely ,hanem egy lelkiállapot.
És teljesen egyet értek a 3-assal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!