Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok gondolkodtatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok gondolkodtatok már rajta, hogy prostik lesztek?

Figyelt kérdés
Ha igen csak a pénz az ami motiválna erre? Vagy inkább a kellemeset a hasznossal dolog?
2015. okt. 31. 18:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Kellemeset a hasznossal

65/L

2015. okt. 31. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodtam, jobban és könnyebben megélnék belőle, mint tisztességes munkából. Ráadásul a kedvenc tevékenységemet gyakorolhatnám :)
2015. okt. 31. 18:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodtam már rajta, de nem komolyan. Nem volt szándékomban prostiként dolgozni, csak fantáziáltam, hogy milyen lehet.

Egy pár napig biztos nem olyan szörnyű, de hosszú távon biztosan nem felemelő érzés. A vendégeket nem te válogatod össze.

23/L

2015. okt. 31. 18:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Nyilván gondoltam már rá, meg elképzeltem, milyen lehet.

Azt annyira nem hiszem, hogy kellemes, pedig amúgy szeretem csinálni. Inkább a pénz a motiváló erő.

2015. okt. 31. 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Eszembe nem jutna. Tuti odavágná az önbecsülésemet... Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, amiben ezt választanám. Főleg mert számos más lehetőség adódik az életemben.
2015. okt. 31. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Amikor 5 éve szakítottunk az akkori pasimmal, komolyan megfordult a fejemben, hogy pénzért szexeljek. Anyagi szempontok vezéreltek volna.

29N

2015. okt. 31. 19:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, komolyan megfordult már a fejemben. Kizárólag anyagi okokból.
2015. okt. 31. 19:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Ez érdekes azthittem mindenki tagadni fogja :D esetleg van aki már most is a "szakmában van" milyen? nem bánta meg? stb
2015. okt. 31. 19:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyszer eszembe jutott, aztán a kovetkezo gondolatom az volt, hogy tuti éhen pusztulnék, ha abból kéne megélnem. Képtelen lennék rá. Naiv, aki azt hiszi, hogy bármi kellemes van abban, ha valaki prostituált.
2015. okt. 31. 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Na azért a prostiknak se megy mindig jól, kell az a bizonyos vendégkör, hogy legyen is bevétel, haszon. Minden vendégnek jó pofizni kell, kedvére tenni, ellenkező esetben mennek a negatív értékelések a neten, ha ott hirdet, és ha sok a negatív értékelés, akkor egyre kevesebb lesz a vendég. Az, hogy nem mindig megy jól a prostiknak, arra a az egyik bizonyíték, ami velem történt meg. Egyik esetben a prosti megkért,hogy adjam már neki azt a 2000 Ft-ot,ami nekem járt volna vissza, a másik eset, amikor egy másik prosti az együttlétet követő napon felhívott,hogy nem tudnám e kisegíteni egy kis pénzzel. ja, azt persze megszabhatják a prostik,hogy kiket fogadnak, pl. ittasak drogosok kizárva, ápolatlanok kizárva, de amit leírnak, azt jobb ha teljesítik a netagiv kritika elkerülése érdekében. van olyan aki fényezi magát, hogy milyen kedves, meg mennyi mindent vállal, aztán olvasom az értékelést,hogy egy nagy nulla.
2015. okt. 31. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!