Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok gondolkodtatok már rajta, hogy prostik lesztek?
Figyelt kérdés
Ha igen csak a pénz az ami motiválna erre? Vagy inkább a kellemeset a hasznossal dolog?2015. okt. 31. 18:40
2/12 anonim válasza:
Gondolkodtam, jobban és könnyebben megélnék belőle, mint tisztességes munkából. Ráadásul a kedvenc tevékenységemet gyakorolhatnám :)
3/12 anonim válasza:
Gondolkodtam már rajta, de nem komolyan. Nem volt szándékomban prostiként dolgozni, csak fantáziáltam, hogy milyen lehet.
Egy pár napig biztos nem olyan szörnyű, de hosszú távon biztosan nem felemelő érzés. A vendégeket nem te válogatod össze.
23/L
4/12 anonim válasza:
Nyilván gondoltam már rá, meg elképzeltem, milyen lehet.
Azt annyira nem hiszem, hogy kellemes, pedig amúgy szeretem csinálni. Inkább a pénz a motiváló erő.
5/12 anonim válasza:
Eszembe nem jutna. Tuti odavágná az önbecsülésemet... Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, amiben ezt választanám. Főleg mert számos más lehetőség adódik az életemben.
6/12 anonim válasza:
Amikor 5 éve szakítottunk az akkori pasimmal, komolyan megfordult a fejemben, hogy pénzért szexeljek. Anyagi szempontok vezéreltek volna.
29N
7/12 anonim válasza:
Igen, komolyan megfordult már a fejemben. Kizárólag anyagi okokból.
8/12 A kérdező kommentje:
Ez érdekes azthittem mindenki tagadni fogja :D esetleg van aki már most is a "szakmában van" milyen? nem bánta meg? stb
2015. okt. 31. 19:37
9/12 anonim válasza:
Egyszer eszembe jutott, aztán a kovetkezo gondolatom az volt, hogy tuti éhen pusztulnék, ha abból kéne megélnem. Képtelen lennék rá. Naiv, aki azt hiszi, hogy bármi kellemes van abban, ha valaki prostituált.
10/12 anonim válasza:
Na azért a prostiknak se megy mindig jól, kell az a bizonyos vendégkör, hogy legyen is bevétel, haszon. Minden vendégnek jó pofizni kell, kedvére tenni, ellenkező esetben mennek a negatív értékelések a neten, ha ott hirdet, és ha sok a negatív értékelés, akkor egyre kevesebb lesz a vendég. Az, hogy nem mindig megy jól a prostiknak, arra a az egyik bizonyíték, ami velem történt meg. Egyik esetben a prosti megkért,hogy adjam már neki azt a 2000 Ft-ot,ami nekem járt volna vissza, a másik eset, amikor egy másik prosti az együttlétet követő napon felhívott,hogy nem tudnám e kisegíteni egy kis pénzzel. ja, azt persze megszabhatják a prostik,hogy kiket fogadnak, pl. ittasak drogosok kizárva, ápolatlanok kizárva, de amit leírnak, azt jobb ha teljesítik a netagiv kritika elkerülése érdekében. van olyan aki fényezi magát, hogy milyen kedves, meg mennyi mindent vállal, aztán olvasom az értékelést,hogy egy nagy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!