Van itt olyan Jehova Tanúja, aki meg akar halni?
kedves Kérdező,
Én már gondolkodtam róla, de persze ezt nagy nyilvánosság előtt nem merném bevallani. Járunk Istentiszteletre, beszélünk midnenféléről, de valami hiányzik közülünk. Mikor hirdetem Jehova örök királyságát, akkor is úgy érzem, hogy valami üres, valami olyasmit hirdetek, amiről magam sem tudom, hogy micsoda. Ezért frusztrált vagyok. De nem akarok végleg megszűnni halálom után, hanem kitartok végig
Szia
Szerintem erre a tanácsra van szükséged(a kérdésed miatt):
„A földi embernek a bolondsága ferdíti el az útját, és aztán Jehova ellen haragszik a szíve” (Péld 19:3).
Mit tehetünk, ha gyarló szívünk kifogásolja Jehova tetteit? Gondoljunk arra, hogy nem bölcs Jehovát vádolni. Sohase haragudjunk meg Jehovára, hanem maradjunk közel hozzá. Ha igyekszünk közel maradni Jehovához, nem fogunk abba a hibába esni, hogy megharagszunk rá (Péld 3:5, 6). Teljes szívünkkel bízzunk benne! Ne gondoljuk azt, hogy bölcsebbek vagyunk nála, és ne váljunk önzővé! (Péld 3:7; Préd 7:16). Így ha rossz dolgok történnek velünk, nem fogjuk vádolni őt. Ha elmélkedünk azon, mi mindent tett már értünk Jehova, akkor megerősödik a vele ápolt kapcsolatunk.
Kedves 5-ös!
Ez szerintem azért történik Veled, mert Ti Jehova tanúi
Alapjában véve, nem hisztek a halál utáni életben, mint a nagy egyházak vallásai!
Nálatok kimaradt az Újszövetségből, hogy Jézus meghalt
ÉS FELTÁMADT!
Ha elmész egy haldokló testvérhez, mit mondasz neki?
Kedves 5-ös ( :) )
Én nem emiatt érzek így...
mindenesetre szívesen venném, ha válthatnánk pár gondolatot privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!