Kedves J. Tanúi szerintetek Isten hatalma korlátozva van vagy megtehet bármit amit csak akar?
Jó lenne tisztázni ezt a kérdést.
Nagyon nagyon megkérlek,hogy ne kétoldalas válaszokat írjatok és ne tereljetek másfelé hanem a kérdésre koncentrálva rövid Igennel és Nemmel válaszoljatok.
Köszönöm!
Kedves kérdezö, ez a kérdés már tisztázva van
Feleljen meg a Biblia.
Megtalálod a feleletet hogy igen vagy nem... ha elolvasod például a Zsoltárok 75 részét. Feltételezem, hogy van Bibliád :)
Rövid választ kérsz, azért nem írom ki a verseket. Olvasd el még kérlek a Dániel 2 részét, különösen figyelmedbe ajánlom a Dániel 2:20-22
Gondolom, hogy a Bibliai verseket ha olvasod, nem érzed terelésnek, bár akkor Isten terel minket a helyes útra...:)
Katy
Kedves Katy :)
Te HISZEL abban,hogy Isten BÁRMIT MEGTEHET?
Igen vagy Nem!? :)
Köszönöm!!
Kedves kérdezö...
Ha igazán érdekel mi az igazság, olvasd el tényleg a Bibliából....megtudod...megérted :)
Igaz egy kicsit kényelmetlenebb, mert meg kell keresni a verseket, de igazán több hasznod lesz belöle...hidd el
Gyerekek, ne csúfolkodjatok...:P tanuljatok meg olvasni
Katy
A kérdező nem azt kérdezte, mi van a bibliában, hanem, hogy az érintettek mit gondolnak.
Az érintett válaszából nagyszerűen kiderül, hogy ők nem gondolkodnak...
Kedves Katy! :)
Tudom mit is a Biblia,én téged kérdeztelek.
Hiszel abban,hogy Isten BÁRMIT MEGTEHET? :)
Köszönöm!!
Kedves Katy! :)
Tudom mit is a Biblia,én téged kérdeztelek.
Hiszel abban,hogy Isten BÁRMIT MEGTEHET? :)
Igen vagy Nem!
Köszönöm!!
...olvasd el. Köszönöm !!! :D
Katy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!