Kedves J. Tanúi szerintetek Isten hatalma korlátozva van vagy megtehet bármit amit csak akar?
Jó lenne tisztázni ezt a kérdést.
Nagyon nagyon megkérlek,hogy ne kétoldalas válaszokat írjatok és ne tereljetek másfelé hanem a kérdésre koncentrálva rövid Igennel és Nemmel válaszoljatok.
Köszönöm!
Nincs korlatozva a hatalma,nincs aki ezt megtudna tenni.
barmit megtehet,amit csak akar.
Fel sem tudjuk fogni mekkora is ez a hatalom valojaban.
Na végre egy Jehova Tanúja ki merte írni,hogy IGEN hisz benne. :)
Köszönöm Sándor!
Katy te?
HISZEL abban,hogy Isten BÁRMIT MEGTEHET?
IGEN vagy NEM! :)
kedves kérdezö, tudod milyen buzditó kellemes olvasmány lenne, ha elolvasnád ezeket a verseket?
Nem akarok veled egér-macska játékot folytatni....csak szerettem volna ha magad jösz rá hogy van-e korlátozva a Mindenható Legfelségesebb Isten hatalma
Katy
Én elolvastam amikre kéti hivatkozik, egy ige jól összefoglalja mind:
Zsoltárok 75:10 (75:11) A fennhéjázó bűnösöket összetöröm, de az igazakat felmagasztalom!
És a válasz még mindig nincs meg kéti ujjaiból, a kérdésre még mindig nem adta meg a választ, hogy Ő SZERINTE, ISTEN HATALMA KORLÁTOZVA VAN, VAGY MEGTEHET BÁRMIT?
A válaszra csak igennel vagy nemmel lehet válaszolni. Bár kétlem, hogy ezt megérti, mert idáig sem ment neki.
Kedves Katy!:)
Te érted amit írok?
Leírtam már,hogy ismerem azokat az igéket amelyeket ajánlasz és azt is tudom mire célzól de engem ez nem érdekel.
Csak a kérdésemre válaszolj ha megkérhetlek. :)
HISZEL abban hogy Isten BÁRMIT MEGTEHET? :)
IGEN vagy NEM!
Segítenek egy kicsit ha meg engeded.
"Íme én az Úr,Istene vagyok minden testnek,vajon van e valami lehetetlen nékem?"(Jer.32:27)
Látod? Meg Isten is ezt kérdi tőled.
Ha nekem nem akarsz válaszolni akkor legaláb vele szemben légy őszinte. :)
Köszönöm!
Kedves pozna , köszönöm de nem élek vele. :)
Viszont a kérdésem rád is érvényes.
IGEN vagy NEM!
Köszönöm! :)
#17 es köszönöm! :)
És a többieknek is köszönöm,mindenkinek az őszinte válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!