Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves J. Tanúi szerintetek...

Kedves J. Tanúi szerintetek Isten hatalma korlátozva van vagy megtehet bármit amit csak akar?

Figyelt kérdés

Jó lenne tisztázni ezt a kérdést.

Nagyon nagyon megkérlek,hogy ne kétoldalas válaszokat írjatok és ne tereljetek másfelé hanem a kérdésre koncentrálva rövid Igennel és Nemmel válaszoljatok.

Köszönöm!

2014. jún. 15. 07:55
1 2 3
 11/25 sandor76 ***** válasza:

Nincs korlatozva a hatalma,nincs aki ezt megtudna tenni.

barmit megtehet,amit csak akar.

Fel sem tudjuk fogni mekkora is ez a hatalom valojaban.

2014. jún. 15. 11:07
 12/25 A kérdező kommentje:

Na végre egy Jehova Tanúja ki merte írni,hogy IGEN hisz benne. :)

Köszönöm Sándor!

Katy te?

HISZEL abban,hogy Isten BÁRMIT MEGTEHET?

IGEN vagy NEM! :)

2014. jún. 15. 11:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Bármit megtehet, amit akar. De, nyílvánvalóan olyat tesz, amit meg is akar tenni. Egyébként, ha megnézed a Bibliát, abból kiderül, hogy Isten tetteiben megnyilvánulnak a fő tulajdonságai, pl szeretet, irgalom. Tehát, igen korlátlan a hatalma, megtehet bármit, amit akar. Hogy mit akar az már más kérdés.
2014. jún. 15. 11:57
 14/25 anonim ***** válasza:
Isten barmit megtehet ,de az a barmi mindig jo ;) egyebkent ha erdekelnek a Bibliai temak kerhetsz ingyenes bibliatanulmanyozast ;)es a kovetkezo weboldalon is talalsz valaszokat gyakori kerdesekre Jehova tanuirol ;) [link]
2014. jún. 15. 14:07
 15/25 anonim ***** válasza:
7%

kedves kérdezö, tudod milyen buzditó kellemes olvasmány lenne, ha elolvasnád ezeket a verseket?

Nem akarok veled egér-macska játékot folytatni....csak szerettem volna ha magad jösz rá hogy van-e korlátozva a Mindenható Legfelségesebb Isten hatalma

Katy

2014. jún. 15. 14:10
 16/25 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy Istennek korlátlan hatalma, ezért egyedül őt hívják "Mindenhatónak". De a hatalmát mindig a szeretetével együtt gyakorolja.
2014. jún. 15. 15:18
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én elolvastam amikre kéti hivatkozik, egy ige jól összefoglalja mind:

Zsoltárok 75:10 (75:11) A fennhéjázó bűnösöket összetöröm, de az igazakat felmagasztalom!

És a válasz még mindig nincs meg kéti ujjaiból, a kérdésre még mindig nem adta meg a választ, hogy Ő SZERINTE, ISTEN HATALMA KORLÁTOZVA VAN, VAGY MEGTEHET BÁRMIT?

A válaszra csak igennel vagy nemmel lehet válaszolni. Bár kétlem, hogy ezt megérti, mert idáig sem ment neki.

2014. jún. 15. 15:29
 18/25 A kérdező kommentje:

Kedves Katy!:)

Te érted amit írok?

Leírtam már,hogy ismerem azokat az igéket amelyeket ajánlasz és azt is tudom mire célzól de engem ez nem érdekel.

Csak a kérdésemre válaszolj ha megkérhetlek. :)

HISZEL abban hogy Isten BÁRMIT MEGTEHET? :)

IGEN vagy NEM!

Segítenek egy kicsit ha meg engeded.

"Íme én az Úr,Istene vagyok minden testnek,vajon van e valami lehetetlen nékem?"(Jer.32:27)

Látod? Meg Isten is ezt kérdi tőled.

Ha nekem nem akarsz válaszolni akkor legaláb vele szemben légy őszinte. :)

Köszönöm!

2014. jún. 15. 21:34
 19/25 A kérdező kommentje:

Kedves pozna , köszönöm de nem élek vele. :)

Viszont a kérdésem rád is érvényes.

IGEN vagy NEM!

Köszönöm! :)

2014. jún. 15. 21:41
 20/25 A kérdező kommentje:

#17 es köszönöm! :)

És a többieknek is köszönöm,mindenkinek az őszinte válaszokat!

2014. jún. 15. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!