Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Örülsz annak, hogy Isten...

KZitus kérdése:

Örülsz annak, hogy Isten figyel téged?

Figyelt kérdés
azt olvastam a Példabeszédek 15,3-ban: "Minden heelyen vannak az Úrnak szemei, nézvén a jókat és gonoszokat."

#nézvén
2014. jún. 14. 17:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
Teljességgel ellenzem. Ez a személyiségi jogok teljes körű megsértése. Ne kukkoljon engem senki.
2014. jún. 14. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
Igen.
2014. jún. 14. 20:30
 3/15 anonim ***** válasza:
14%

Igen. (tőle nincs rejtegetni valóm)

Persze ez nem szokott eszembe lenni, hogy ő figyel.

2014. jún. 14. 21:11
 4/15 openyoureye ***** válasza:
22%

Akik igennel válaszolnak nem értették meg a kérdés mélységét. A leg intimebb pillanatban is figyel, akkor is mikor magadhoz nyúlsz, vagy mikor olyat teszel amiről azt hiszed senki sem láthatja. Vajon ennek tudatában is örültök?

Másik oldalról:

Az pedig, hogy ezeket a pillanatokat figyelemmel kíséri valaki, szerintem beteges. Hagyni kell az embernek egy kis magán szférát amikor elzárkózhat a külvilágtól. Egyébként is mi értelme a folyamatos megfigyelésnek?

2014. jún. 14. 23:04
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Az intim dolgokban semmi szégyellni való nincs, vagy olyan amin meg kellene botránkozni (legalábbis én így látom).

Anyagcsere közben is beámulhat (meg amit csak el tudsz képzelni). Akinek nincs joga figyelni, az a különböző szervezetek, mert nekik nem adtam rá engedélyt (és ők sokkal inkább élnek vissza a hatalmukkal).

Persze szexualis tevékenységek között nem szoktam Istenre gondolni. Egyrészt ha ilyen jellegű tevékenységben van részem, egy csepp bűntudatom nincs, másrészt nem vagyok deuszexuális.

2014. jún. 14. 23:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy Isten mindent lát, nem azt jelenti, hogy 5 cm-re van a szeme mindenhol.
2014. jún. 14. 23:28
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Mostantól kezdve soha nem lesz már ugyanaz a kakilás!
2014. jún. 14. 23:30
 8/15 anonim ***** válasza:

aaaajjjj :D

[link]

2014. jún. 14. 23:33
 9/15 anonim válasza:
13%
4-es, magadhoz nyúlni paráznaság, és ugyebár, Ne paráználkodj!
2014. jún. 15. 01:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ,milyen szándékból figyel.Ha azért,hogy szóljon,hogy valamit nem jól csinálok,akkor igen.

# 9/9

A paráznaság nem házasságtörést jelent?

2014. jún. 15. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!