Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Örülsz annak, hogy Isten...

KZitus kérdése:

Örülsz annak, hogy Isten figyel téged?

Figyelt kérdés
azt olvastam a Példabeszédek 15,3-ban: "Minden heelyen vannak az Úrnak szemei, nézvén a jókat és gonoszokat."

#nézvén
2014. jún. 14. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én örülök. Bizonyítja, hogy Isten törődik velünk.
2014. jún. 15. 16:07
 12/15 anonim válasza:

Én örülök is meg nem is.

Azt gondolom, hogy jó, hogy Isten mindenhol ott van, mert ez az Ő védelmét, örömöt jelenti azoknak, akik hisznek benne.Olyan ez mint amikor az apa felügyel a gyermekére. Másfelől pedig sajnálom, és nem örülök neki, hogy Isten látja minden dolgomat, amikre nem vagyok büszke. Ez azért rossz, mert Istennek is fáj, hogy a saját képmására teremtett ember, te vagy én, olyat tesz, ami egyértelműen elválaszt tőle. De megint csak örülök annak, hogy annak ellenére, hogy mindent lát az életemből, mégis szeret, akármennyire is elszomorítja a sok baromság a teszek.

(A paráznasággal kapcsolatban: A paráznaság nem házzaságtörést jelent, hanem Jézus szavaival élve ezt: "...aki kívánsággal tekint egy asszonyra, már paráznaságot követett el vele szívében." Mt 5,28 - hogyan nyúlsz magadhoz, anélkül, hogy kívánsággal tekintenél egy idegenre vagy egy ismerősödre?)

2014. jún. 15. 21:18
 13/15 openyoureye ***** válasza:

"hogyan nyúlsz magadhoz, anélkül, hogy kívánsággal tekintenél egy idegenre vagy egy ismerősödre?"

Ugy, hogy ha a asszonynak nincs kedve, attol meg magadhoz nyulhatsz es gondolhatsz ra. nem kell mindjart egy orgiat elkepzelni a fejedben. Vagy ha megjvan neki es em lehet...

2014. jún. 16. 02:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Milyen már, hogy én nem is gondolhatok parázna dolgokra, de ha mégis maszturbálok vagy szexelek, ő azt végig figyelemmel kíséri...
2014. jún. 18. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Butus kérdés ez Zitus. :-)
2014. jún. 20. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!