Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elhiszitek az alábbi adatokat?

Elhiszitek az alábbi adatokat?

Figyelt kérdés
Jehova tanúi a világ 236 országában vannak ott. az összes gyülekezetük száma: 105 298; a 2009-es emlékünnepen 18 168 323-an voltak jelen; a tavalyi évhez képest 3,2%-os növekedés volt tapasztalható; 2009-ben 276 233-an keresztelkedtek meg Jehova tanúiként; összesen 1 557 788 344 órát töltöttek prédikálással; összesen 7 619 270 személlyel tanulmányozták a bibliát; magyarországon 23 706 hirnök van, azaz minden 423. ember tanú magyarországon! ezek egész nagy számok, nem? főleg ahhoz képest, hogy rengetegen viseltetnek ellenszenvvel a tanúk iránt.
2010. márc. 22. 12:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mondanám neked, ne vitatkozz jehova tanuival, de én is nap mint nap ezt teszem. Hogy van-e értelme nem tudom, én mindíg abban bízom, hogy névtelen, a kérdésekre nem is reagáló olvasók azért hasznosíthatnak valamit.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. márc. 24. 18:49
 22/22 anonim ***** válasza:

"hogy mások is erkölcsösen élnek, nemcsak a tagjaik (pl.: Fiatalok kérdései könyv és az Ébredjetek folyóirat rendszeresen utal arra, hogy az amerikai tizenévesek fele nem él házasság előtt nemi életet)."

Ez nem vallás kérdése, ide már komoly pszioterápia kell, aki így vélekedik erről, minden esély emegvan egy nagyon hamar bekövetkező válásra, és én azért igen csak kétlem, hogy a fiatalok 50%-a ne élne szexuális életet, mert én magam tizenévesekkel foglalkozom, és amikor a 15 évesek szinte 90%-a rendszeres nemi életet él, akkor ne mondjanak már uilyen zöldésegeket. Igaz, ez nem amerika, de a fiatalok ott is fiatalok, a hormonok, vágyak pedig tombolnak.

Amiket elfojtani pedig nagy érdem, pszichológusoknak biztos kenyérkereset.

Szóval egy fiatal életének megnyomorítása lenne az erkölcs? Mert én kb ezt veszem ki abból amit írtál.

2010. márc. 24. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!