Elhiszitek Jézust? Hisztek e benne és szoktatok imádkozni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 12:12
1/35 anonim válasza:
Jézus mint természetfeletti lény. Ez durva. :D
4/35 anonim válasza:
Nem, nem és nem... :) Istenben sem hiszek.
5/35 anonim válasza:
Elhisszük-e? Nem hiszünk-e benne?
Hát én sem vagyok vallásos, nem szoktam imátkozni se.
6/35 anonim válasza:
Ez vallás kategória, nem ezotéria, Jézus meg pláne nem természet feletti lény :D
8/35 anonim válasza:
Szerintem Jézus létezett.
Viszont nem érek rá vele foglalkozni, folyton a pénzt kell hajtani, még hétvégén is.
Lelki probléma nálam csak az anyagi probléma, jelenleg, mert még viszonylag fiatal vagyok és nem vagyok beteg.
Imádkozni mindenki szokott, még egy sóhaj erejéib is, hogy pl. Jaj istenem, mi lesz így meg hasonlók.
Kell valamibe kapaszkodni lelkileg, csak nem kell bigotnak lenni.
9/35 anonim válasza:
hiszek benne, és katolikus suliba is járok (de nem leszek apácaxD) am jah szoktam imádkozni
10/35 anonim válasza:
Hogy lehet egy személyt elhinni.
El lehet hinni, hogy valaki volt, vagy nem volt, tett valamit, vagy nem tett. De nem gondolod, hogy furcsán hangzik, hogy "Elhiszem Kovács Bélát".
Most, hogy kikötekedtem magam, a válaszom mindenre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!