Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elhiszitek Jézust? Hisztek e...

Elhiszitek Jézust? Hisztek e benne és szoktatok imádkozni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 12:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%

"Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában,

mennynek és földnek Teremtőjében.

És Jézus Krisztusban,

az ô egyszülött Fiában, a mi Urunkban..."

igen

2010. aug. 26. 14:53
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az imádkozás számomra ne segélykérés, hanem a Vele való közösség.
2010. aug. 26. 15:18
 13/35 anonim ***** válasza:
72%

Elhiszitek? Milyen kérdés ez? Az, hogy abban az időben létezett egy Jézus nevő ember, és keresztre feszítették, bizonyított (történelmet kellene tanulni).

Hogy mit tett, mit nem, na ez az, ami már hit kérdése. 14:53, 15:18-as válaszolóknál a pont. A válasz: IGEN

2010. aug. 26. 17:35
 14/35 anonim ***** válasza:
60%

Természetesen elhiszem, hogy élt és azt tette, ami le van írva. Na hol is kedves idetévedt idegenlégiósok?!...

De nem imádkozok hozzá, csak rajta, mint "közvetítőn" keresztül Istenhez.

Hogy Miért? Csak mert Ő maga, vagyis Jézus is az általa "egyedüli igaz Istennek" nevezett Atyjához imádkozott, senki máshoz. És mivel tudjuk, hogy példát hagyott az életével, így nem nehéz rájönni, hogy ki-kicsoda.

2010. aug. 26. 17:36
 15/35 anonim ***** válasza:
72%
Történelmi személy volt, nem lehet hinni vagy nem hinni benne. Amúgy nem vagyok keresztény, nem szoktam imádkozni, legalábbis nem azon a módon.
2010. aug. 26. 17:58
 16/35 anonim válasza:
igen, igen:))
2010. aug. 26. 20:34
 17/35 anonim ***** válasza:
Hiszek benne, mert az az ember vagyok aki eltudja azt gondolni és hinni, hogy ha minden kötél szakad v minden rossz akkor igen is ő van segít és vigyázz rám imádkozni is szoktam% Templomba viszont nem járok, mert hát hogy is mondjam elég kétszínűségnek tartom az egészet+ nálunk csak azt tudják megnézni, h ki mit vett fel!
2010. aug. 26. 21:28
 18/35 anonim ***** válasza:
2010. aug. 27. 08:19
 19/35 anonim válasza:
mese habbal......
2010. aug. 27. 10:33
 20/35 anonim ***** válasza:

igen,elhiszem,hogy létezett,és azt is elhiszem,hogy csodákat tett,és feltámadt.

nem szoktam hozzá imádkozni és nem benne hiszek,hanem a saját istenemben.Jézus is ezt tette,és az üzenete is ez volt az emberiség felé,nem az,hogy istenként bálványozzuk őt,hanem hogyha valóban hiszünk magunkban(az istenben)akkor ugyanolyan dolgokat képesek leszünk megtenni mint ő.

2010. aug. 27. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!