Elhiszitek Jézust? Hisztek e benne és szoktatok imádkozni?
Mindenki tudja és érzi legbelül hogy mi az Igazság.Jézus él mert Ő az Igazi Úr és Isten mindenek felett.Életét adta értünk hogy kifizesse az árat Bűneinkért.Szomorú hogy a magyar embereknek még ilyen kérdéseket kell feltenni,hogy hiszi e Jézust.Nem ez a kérdés hanem az hogy elfogadtad e már Őt mint Megváltódat, Uradat, és Gyógyítódat vagy tovább bolyongasz az életben céltalanul,vagy hamis célokat kergetve a magad erejére támaszkodva.
Jézus azért halt meg Érted,értem hogy megváltson a szellemi haláltól a szegénységtől és betegségtől,hogy olyan életet élhessünk amilyennek Isten kezdetben teremtette.Világszerte milliók fogadják be szívükbe Jézus Krisztust és gyógyulnak meg gyógyíthatatlan betegségekből,lehetetlen élethelyzetekből kerülnek ki csodálatos módon és életük egy új dimenzióba kerül amiben a természetfeletti lesz a természetes.Kitisztul az elme és egy hatalmas szeretet költözik a szívbe ha Jézust valaki beengedi az életébe.Ez a valódi élet forrása.
Mindenkinek kell egy döntést hoznia,Neked is kell egy döntést hoznod: elfogadod Jézust, vagy elutasítod Őt.
Igent mondasz vagy Nemet.Ez a döntés a tiéd.Isten nem fogja meghozni ezt a döntést helyetted.Neked kell döntened!
Ha Nemet mondasz,a Biblia szerint ítélet alá és örök kárhozatra kerülsz.Ez az amit Isten Igéje mond.
A tűznek tava létezik,örök kínoztatással azoknak akik elutasítják Jézus Krisztust.Ha nem hiszel a pokolban kérlek higgy,mielőtt odakerülnél.Létezik a Menny és létezik a Pokol is.Létezik az ördög(Sátán) is.Ha nem hiszed hogy a Sátán létezik csak nézz szét magad körül.
Amit a Biblia tanít az tény és igazság.Ez a drága könyv tele van beteljesült próféciákkal és azokkal amik még hátra vannak.Biztosak lehetünk benne hogy minden be fog teljesülni ami a Bibliában van.Ez Isten szava amit a próféták által közölt velünk.Az életed hozzáigazíthatod a Bibliához.Ez több mint a mai reggeli újság az asztalodon.Ez a könyv örökkévaló.Isten szava hozzánk.Hadd emlékeztesselek: ez az egyetlen út Istenhez.Jézus mondta: "Én vagyok az Út az Igazság és az Élet,senki nem mehet az Atyához csakis énáltalam."Ezt Jézus mondta,nem én mondom Neked!Nekünk ahhoz kell hozzáragasztani az életünket amit Jézus mondott.Jézus mondta: "Senki nem mehet az Atyához csakis énáltalam" Nem tudsz a Mennybe kerülni Jézus nélkül.Ha elutasítod Jézust,elutasítod a Mennyet és elutasítod Istent.Jézus az egyetlen válasz az egyetlen út.Nélküle elvesztél! Isten nem fogad el az Ő Fia nélkül,csakis a kereszten kifolyt vér által kerülhetsz Istenhez.
Kedves olvasó!
A legnagyobb csoda nem fizikai,a legnagyobb csoda nem meggyógyulni a rákból,vagy feltámadni a halálból.A legnagyobb csoda a Szellemi Újjászületés megtapasztalása.A legnagyobb csoda az Üdvösség.Amikor befogadod Jézus Krisztust a szívedbe-ez a leghatalmasabb csoda!
Jézus meghalt,hogy láthassa szellemi újjászületésed,Ő kiontotta a vérét,hogy láthassa hogy megváltozol.A mai nap megszabadulhatsz a Sátántól és az ő királyságától,és Istené leszel mindörökké.Ez a Szellem munkája és ez mind Igaz!
Minden Bűn amit megvallasz Istennek eltöröltetik a mai napon.Lehet vannak emberek,vallásos nézetek amik kárhoztatnak még mindig de elmondom Neked,Jézus soha nem fog kárhoztatni Téged ha megvallod bűneidet Neki és elfogadod Őt Megváltódnak.Ő megakarja változtatni az életed,ha engeded Neki.Ő megbocsájtja minden bűnödet amit megvallasz Neki,nem 99% ban hanem 100%osan megbocsájtja.Teljesen tisztára mos téged,teljesen.
A jó hír az hogy Ő segíteni fog keresztény életet élni,nem fog soha magadra hagyni,hanem mindig megfogja a kezed és erőt fog adni a keresztény élethez.A legcsodálatosabb dolog a keresztény életben az hogy nem arról szól: tedd meg ezt tedd meg azt tedd meg amazt.A jó dolog a keresztény életben az hogy Jézus soha nem mondta tedd,tedd,tedd.Ő ezt mondta: elvégeztetett,elvégeztetett,elvégeztetett.
Mindaz amit Ő szeretne csak annyi hogy add át Neki az életed és Ő cserébe békességet és nyugalmat ad Neked.
Kérlek mondd el ezt az imát hangosan,szívből:
Úr Jézus!
Hiszem hogy Te vagy Isten Fia.Hiszem hogy eljöttél a Földre és meghaltál értem a kereszten,és kiontottad a véred értem.Én hiszem hogy lementél a mélységekbe és feltámadtál a halálból a harmadik napon.Felemeltettél a magasságokba és most Isten jobbján ülsz.Te vagy az Uraknak Ura,a királyok királya,és én hiszem hogy újra eljössz.
Drága Jézus,én jövök Hozzád,mert én bűnös vagyok,bocsásd meg bűneimet,jöjj a szívembe,váltsd meg a lelkemet,moss tisztára véreddel.Most átadom magam Neked, a legjobban ahogy csak tudom,átadom.Drága Jézus,moss meg,tisztíts meg,változtasd meg az életem,tölts be Szellemeddel hogy keresztény életet élhessek.
Drága Uram! Megvallom hogy Te vagy az Isten Fia,feltámadtál a halálból és én a Tiéd vagyok.Én Istentől függök,a Sátán mostantól nem az én Uram,Te vagy az én Uram!A Mindenható Isten az én mennyei Atyám lett,Jézus az én Megváltóm,a Szent Szellem az én segítőm.Én mostantól újjászülettem! Ámen
Jézus nem Isten fia, hanem Isten földi megtestesülése!
Aki nem hisz Istenben (vagyis Jézusban), az mit gondol: hogyan keletkezett a világmindenség? A Darwin-"hívők" kórusban üvöltik erre, hogy az Ősrobbanásból keletkezett a világegyetem és a benne lévő égitestek, stb. DE: az Ősrobbanáskor szétszóródott anyagok talán a semmiből, és maguktól keletkeztek? Mert semmiből nem lesz valami! Minden alkotáshoz szellemi erő szükséges.
Kedves nem hívők, gondolkozzatok már józanul! Talán New York felhőkarcolói, vagy Budapest Duna-hídjai maguktók épültek fel, a semmiből? Nem, az ember szellemi (és testi) ereje által. A világmindenséget pedig Isten alkotta az Ő szellemi ereje által.
Hiszek benne.
Mindíg is hittem.
Kiskoromban mindíg jártam templomba,hittanra :)
De most hogy elköltöztünk nem nagyon van dőm,de természetesen imádkozok :)
A HÍVŐ EMBER HATALMA 1.
„Ímé, adok néktek hatalmat, hogy kígyókon és skorpiókon tapodjatok, és az
ellenségnek minden erején; és semmi nem árthat néktek.” — Lukács 10,19
Egy olyan nagy horderejű sorozatot kezdünk, amelyet
már gyermekkorban mindenki számára tanítani kellene.
Nagyon sok jó ember azért szenved különféle fájdalmaktól
és betegségektől, illetve veszíti el életét, mert soha senki
nem tanította meg neki, hogy hatalma van Krisztusban a
körülmények és a gonosz erők felett! Isten világosan a
tudtunkra adja, hogy bibliai ismeret nélkül elvész a nép!
(Hós. 4,6) Most tekintsük meg közelebbről a Szentírásban
eddig is rendelkezésre álló tananyagot.
Isten uralkodásra teremtette az embert, s már a
kezdetekben a nyomaték kedvéért kétszer is kihangsúlyozta:
Uralkodj! (1Móz. 1,26-28) A mennyei Atya úgy gondoskodott az ellátásunkról, hogy a
földet a teremtményeinek, azaz nekünk adta, hogy ésszerűen használjuk ki annak
kincseit. (Zsolt. 115,16) Az ember a föld istenének teremtetett, és fentről kapott,
átruházott hatalommal rendelkezett. (Zsolt. 82,1)
A Szentírás első könyvében olvashatunk a bűnbeesésről, és az ember bukásáról.
(1Móz. 3) Ez volt az a pillanat, amikor az ember az Istentől kapott föld feletti hatalmát
továbbadta sátánnak. (Luk. 4,6) Így vált sátán e világ istenévé, akinek a bérleti ideje
hamarosan lejár. (2Kor. 4,4) Az ember felségárulása következtében a föld átok alá
került, s így jött be a bőn, a szenvedés, a betegség és a halál. Mivel az ember
kapcsolata az Édenben megszakadt Istennel, s elkülönült Tőle, a szelleme halottá vált.
A bukást követően Isten máris megprófétálta az ember hatalmi pozíciójának
helyreállítását a Fia által. (1Móz. 3,15) Az ószövetség alatt további több száz prófécia
hangzott el a megígért megváltásról. Majd négy évezred múlva Jézus halála és
feltámadása által sátán legyőzetett és beteljesedett a megváltás, amelyet azok vehetnek
birtokba, akik elfogadják Krisztus szent véráldozatát és a kereszten bevégzett munkáját.
Míg a fentiek az embernek átadott hatalomról szóltak, most egy másik hatalomátadást
vizsgáljunk meg az Írások alapján. Az Atya Jézus hatalmába adta a világmindenség
kormányzását. (Ján. 13,3) A Messiás a földi szolgálata során oly hatalommal parancsolt a
sötétség erőinek, hogy a tisztátalan szellemek engedelmeskedtek neki. (Márk 1,23-27)
Mindazok, akik két évezrede hittel Jézushoz járultak, isteni gyógyulást nyertek. (Luk. 4,40)
Annak érdekében, hogy mind többen nyerjenek szabadulást az ördög elnyomása alól,
Jézus erőt és hatalmat adott a tizenkét tanítványnak. (Luk. 9,1-2) Majd további hetvenet
küldött ki erővel felruházva (Luk. 10,1), akik örvendezve újságolták, hogy a kapott
hatalom valóságosan működik (Luk. 10,17)! Végül Jézus a Lukács 10,19-ben megerősíti a
hívőkre ruházott hatalmat, amely a mai napokban ránk is vonatkozik. Az ’ímé’ szó
jelentése: nyisd meg szemeidet és lásd, milyen mennyei képességgel ruháztattál fel!
Mielőtt Jézus felvitetett volna az Atya jobbjára, a teljes hatalmát átruházta a
tanítványaira, hisz Neki a mennyben nincs rá szüksége. (Mát. 28,18-20) A Mester a nagy
küldetés parancsát hagyta hátra: valamennyi követője (nemcsak a lelkészek) hirdesse az
Evangélium örömhírét minden teremtésnek! A Krisztusban kapott hatalom kizárólag az
újjászületett, üdvösséget nyert hívekhez tartozik. (Ján. 1,12) Ha te már Isten gyermeke
vagy, jogod és kötelességed használni azt, magad és mások érdekében!
Vizsgáljuk meg, Jézus honnan kapta a hatalmát a földi szolgálatához. Nem isteni
mivoltával hozta a földre születésekor, hiszen harminc évig nem tett egyetlen csodát
sem. (Fil. 2,7) Az Atya akkor ruházta fel a Fiát a Szent Szellem erejével, amikor İ a
Jordán vizében megkeresztelkedett. (Márk 1,9-11) Ezt követően már sorozatossá
váltak a szolgálatában a jelek és csodák.
Mi is birtokolhatjuk ugyanazt az erőt, ami Jézusé volt! Isten természetfeletti
ereje a miénk lehet, ha újjászületett hívőként (Róm. 10,9-10) megkeresztelkedünk a
Szent Szellemmel (Luk. 11,13). Ezt követően már csak rajtunk múlik, hogy használjuk e
a kapott isteni képességet. Nem véletlenül mondja Jézus, hogy mi is megtehetjük
ugyanazt, amit İ tett. (Ján. 14,12) Azaz Jézus nevében, hittel és hatalommal
szólhatunk a problémákhoz, körülményekhez! Míg Jézuson mérték nélkül volt a kenet
(mennyei erő), addig az újszövetségben a Gyülekezeti Testben mértékkel osztja azt
szét Isten. Ezért fontos rendszeresen istentiszteletre járnunk, hogy összevont hitben
és kenetben áradhassunk, s így jelek, csodák történhessenek Isten dicsőségére, ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!