Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a 700-as...

Mi a véleményetek a 700-as klubról az ATV-ben? Elhiszitek az ott hallott gyógyulásokat, sikertörténeteket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Előfordul,hogy egy gyógyíthatalannak mondott beteg spontán meggyógyul,és az orvosok nem találnak rá magyarázatot.De ez rendkívül ritka.Azt pedig kizártnak tartom,hogy otthon a TV előtt ülve együtt imádkozik egy beteg a műsorvezetővel,és meggyógyul.

A sikertörténetek közül esetleg lehet valamelyik igaz,dea többit nem hiszem.

Ha egy halálos beteg meggyógyulna imádság hatására,akkor az Istenben nagyon hívők betegei mind meggyógyulnánk.Ez pedig nincs így.

2009. aug. 12. 19:29
 2/10 Kankalin ***** válasza:
55%
nekem az a véleményem az atv-ről, hogy amit kérdeznek az se igaz...
2009. aug. 12. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom mi az a 700-as klubb, de csatlakozom az előttem szólóhoz.
2009. aug. 12. 20:34
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Általában ezeket az embereket, maga a "remény" gyógyítja meg, hisz az élni akarás, hit, sok mindent legyőz. Az már más kérdés, hogy sokan pont ebből húznak hasznot, és úgy állítják be a dolgokat, hogy az ő energiájuknak köszönhetően gyógyultak meg a beteg emberek. Szóval összefoglalva, az ATV 700-as klub kamu, és, ha meg is gyógyultak emberek az nem a műsorvezető miatt volt.
2009. aug. 15. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Gondolok itt az egyházra is, valójában nem azért gyógyulsz meg mert Isten segít, hanem azért mert hiszel valamiben és erőt ad.
2009. aug. 15. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
Az embernek magában kell hinnie nem istenben vagy a 700-as klubban.A 700 -as klubról annyit hogy, ki ne mondana ilyeneket pénzért,mert szerintem mindenki megtenné.
2009. aug. 15. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
showbiznisz beöltöztetnek egy vén örget vaknak és aztmongyák hogy vesse le az álrúhát havi bruttó 100ért
2009. aug. 16. 19:57
 8/10 anonim válasza:
59%
Aki igazán képes gyógyítani,kézrátétellel,emberek látványos hanyat döntésével,stb. az soha nem fog színpadon fellépni. Aki ilyen adottságokat kapott annak sem színpadon,sem a tv. nyilvánossága előtt nem kell bizonygatnia. (700-as klub, Vidám Vasárnapok) sajnálatos magamutogatások.
2009. aug. 17. 09:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Nagyon is igaz a 700-as klub. Amerikában sok a hívő, nekik ez nem olyan furcsa, mint nektek. Minden lehetséges annak, aki hisz!!!! Amikor imádkoznak engem is átjár Isten szelleme. Nagyon sok bajomból gyógyított meg az Úr. Plusz rengeteg hívőt ismerek, akinek a gyógyulása csoda!

Ennyit a témáról röviden.

Vityu

2009. aug. 21. 07:49
 10/10 anonim válasza:
59%
Az imanak igenis van ereje, mindenki eleteben megmutatja a Jo Isten a hatalmat akar hisz benne, akar nem, de az biztos hogy nem egy TV musor kapcsan fog bekovetkezni.
2009. aug. 22. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!