Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írnátok teherbeesési sikertört...

Írnátok teherbeesési sikertörténeteket?

Figyelt kérdés
Nagyon sok erőt adna, szerintem nem csak nekem, hanem a többieknek is. Mennyi idő után sikerült, mi segített stb.
2011. okt. 20. 10:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia Nekem pcos van ami 2007 januárba derült(ekkor még nem akartunk babát de már a gyógyszert abbahagytam)A pcos májusba derült ki és nagyon kétségbe estem ahogy utánna olvastam neten.Szeptemberbe volt az esküvőnk és utánna szerettünk volna babát!Októberbe elmentünk nászútra.Novemberbe új orvost kerestem és decemberbe megfogant a mi első kisbabánk!Nagyon mázlisták vagyunk mert rá 2 évre újra az első hónapba megfogant a második kislányunk.

Sok sikert nektek!Mióta szeretnétek babát?

2011. okt. 20. 10:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Hú de rosszul fogalmaztam.Szóval januárba hagytam abba a gyógyszert és májusba derült ki a pcos.
2011. okt. 20. 10:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Mi 9 hónapja próbálkozunk, most kezdtük meg a kivizsgálásokat. Eddig még semmi rossz eredmény nincs. De úgy fel tud dobni, ha olyat olvasok, hogy valakinek sikerült!
2011. okt. 20. 10:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Nektek is sikerülni fog :)

Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. okt. 20. 10:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi még úgy terveztük, hogy várunk a dologgal kicsit, mert még szerettem volna fogyni (183 cm vagyok és 90kg) de persze a gyógyszert már nem szedtem és a terhesvitamint igen, ki tudja alapon.

Óvszerrel védekeztünk, mígnem a Férjem egy szép vasárnapi délutánon közölte, hogy márpedig gyereket akar, nem veszi fel az óvszert és érzi, hogy kislány lesz. Én eleinte tiltakoztam, hirtelen jött az ötlete, de végül beleegyyeztem... Aznap mégegyszer együttvoltunk, és pár napra rá is. És most már 10 hetesek is elmúltunk! :) A doki szerint a legelső alkalommal fogant meg a Kicsi!! nagyon ararhatott jönni, ha így megragadta az alkalmat :)) Nektek is sok sikert! 9 Hónap még nem a világ. Ne stresszelj és csak várj. Ha jönni, akar, látod jön. Nálatok még lehet valaminek meg kell történnie, mielőtt teherbe esel! :) Üdv Évi

2011. okt. 20. 10:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia.Mi is szerettunk volna gyereket igy abbahagytam a gyogyszert(ennek kell bizonyos ido hogy kitisztuljon),nem sikerult azonnal de nem estunk ketsegbe.Persze minden honapba ha mar 2-3 napot kesett vettem tesztet.Rengeteg penzt kidobtam az ablakon.Aztan egyszer mar 5-6napja kesett de ugy dontottem nem fogok venni hisz ugyis negativ lesz.Korulbelul egy het mulva meg mindig nem jott meg vettem tesztet pozitiv lett.:)Most pedig szules utan 11honappal ujra terhes vagyok.:D
2011. okt. 20. 10:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Dejó! Köszönöm Nektek és gratulálok a bébitekhez :-))
2011. okt. 20. 10:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 3 évet vártunk a pozitív tesztre.

Mindenféle kivizsgálás megvolt. Kiderült a végén, hogy csak lombikkal lehet babánk. Egyik petevezetőm el van záródva a másik pedig sokkal kisebb és sokkal feljebb van mint kellene. 2 sikertelen lombikon voltunk tul mikor egyszer csak nem jött meg. 10 nap késésnél teszteltem nagyon erős pozitívat. Amit mái napig nem tudom hogy hoztunk össze. Most vagyok 18+6 hetes kismama.

Lehet , hogy a hormonok is segitettetek amit a lombik alkalmával kaptam. De ittuk a Szabó Gyuribácsi féle babaváró teakeveréket is. Én az utóbbiban jobban hittem.

2011. okt. 20. 12:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!! Mi a férjemmel 1,5 évig próbálkoztunk. Sok tesztelés végződött eközben csalódással... aztán nőgyógyászomat megkérdeztük, h mit gondol, azt mondta, h szerinte az a baj, h túlságosan rá vagyunk görcsölve, nem is küld el semmilyen kivizsgálásra. Legyünk együtt önfeledten és ne gondoljunk arra, h ez most a baba miatt van.

Az utolsó menstr. pont anyák napján jött meg. Szörnyű érzés volt, nagyon kiborultam.

Aztán ápr.-ban újra elmaradt a menstruáció, de már nem mertem örülni se tesztelni és nem is foglalkoztam vele.

Ám a 4 v 5. napon már nem bírtam és vasárnap (sosem felejtem el, persze minden zárva volt és el kellett mennem egy plázába, h tudjak tesztet venni) már korán reggel elindultam. 2 teszet vettem (One Step és Lilly) Hazaértem és gyorsan megcsináltam. Szinte azonnal dupla csíkos lett.. örömömben a földön ültem és sírtam és hívtam a férjem, aki éppen dolgozott. Persze hazajött és együtt sírtunk és tök boldogok voltunk.

Kiderült, h máj.15.-én fogant a babánk.

Most eltelt egy kis idő, és febr. 5.-re vagyunk kiirva.

Nem szabad sosem feladi és túl görcsösen akarni, mert nagyon sokat számít!!!

Remélem hamarosan nektek is sikerül!!

24 hetes km

2011. okt. 20. 13:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez velem történt meg. Azóta 15+3 hetes kismama vagyok. Azóta is nehéz felfognom :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. okt. 22. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!