Írnátok teherbeesési sikertörténeteket?
Szia!
Mi pontosan 2010 január óta próbálkoztunk.8 év fogigátló szedése és pár hónap pihi után első alkalommal összejött.Nagyon örültünk de sajnos 6 hetesen spontán elvetéltem.Aztán júniusban újból terhes lettem, de sajnos Ő sem maradt sokáig velünk, a 10 héten missed ab lett a vége, mert elhalt.Ezután karácsonyi meglepiként ért bennünket, hogy megint babás vagyok, a 8 héten újabb missed.Aztán úgy döntöttünk, hogy nem próbálkozunk, neki leselkedünk a kivizsgálásoknak.Genetika meg is volt, ahol persze nem találtak semmit.Tovább akartunk menni, de közbe jött egy üzleti út, ami egyben egy nyaralás is lett.
A 6 nap alatt míg kint voltunk Szlovéniában egyetlen egy nap nem védekeztünk, mert elszámoltam magam.Ennek köszönhetjük, hogy most 19 hetes boldog kismama vagyok.
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!