Ex-duci csajok: sikertörténeteket, tanácsokat tudtok mondani?
Mennyi idő volt lefogyni?
Milyen sporttal/étrenddel sikerült?
Milyen voltál előtte/utánna:
???
Kb 4 hónap volt. De ez nagyon megterelő volt.
Sport csak tesi órákon, az étrend pedig nagyon bonyolult volt és nagyon keveset lehetet enni. Pl: mindenből csak 5 dkg-ot amit valjuk be egy kicsit kevés. + 4-5* étkezés , az étrendet pedig dietitikus állította össze nekem.
Ja és 4 hónap alatt 15 kg-t fogytam :)
Első vagyok.
Igen nem híztam vissza,de sajnos nagyon sokat dolgoznom ezért,ha most abba hagynám a sportot és megint enném a csokikat kb 2 hét alatt feljönne 10 kiló és bizony ez elkeserít,de ha arra gondolok,hogy megszereztem az álom alakot ezzel akkor eltűnik a rossz kedv:)
Sok sikert neked is a fogyózásban.
Csak akkor egyél, mikor valóban éhes vagy. Ha annyira kaját szeretnél kivenni a hűtőből és fél óránként nyitogatod, akkor inkább vegyél ki ásványvizet és igyál valamit. Én nem szeretem az édességeket, ezzel nincs gondom. Sültkrumplis meg egyéb junkfood-os ételeket mellőzd.
Inkább reggel egyél többet és a vacsorát hagyd ki.
Ha lehetőségedben áll, minden nap csinálj annyi felülést, amennyit bírsz. Én olyan 60-70 körül szoktam abbahagyni, mikor elkezdtem, még csak 25öt bírtam, ez egy hónapja volt. :) Emellett nem árt némi futás, biciklizés vagy uszoda!
164 cm vagyok és 60 kg.
Kedves Első válaszoló!
Azt mondtad, hogy naponta kétszer ettél. Érdekelne, hogy mikor történt a két étkezés a napod folyamán. Volt olyan, hogy nagyon éhes voltál, és mondjuk bevettél egy rágót vagy megettél egy szelet puffasztott búzát?
Csak azért tettem fel ezeket a kérdéseket, mert a Te diétáddal szeretnék fogyni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!