Írnátok sikertörténeteket biztatásul?
Nálunk évekig nem sikerült a baba.Az orvosok azt mondták,hogy van egy kis súlyfeleslegem ogyak le,mert nem esek teherbe.Azután volt egy hét amikor a párom rengeteg kávét ivott,mert sok munkája volt itthon.Akkor megfogantam! :)
Valószínüleg a kofein miatt élénkebbek voltak a kis halacskái.A kisfiam most 8 honapós ma volt az első igazi szava és most szuper boldog anyuka vagyok!
Hidd el sikerülni fog neked is!
Szia! Én 2007-ben lettem először terhes. Nagyon boldogok voltunk,mert 5 hónapig próbálkoztunk. Tudom ez nem sok idő,de nekem annak tűnt. Amikor kellett,elmentünk orvoshoz,és sajnos közölte,hogy ödémás a magzat,és meg kell szakítani a terhességet,mert nem valószínű,hogy sokáig fog élni,még az is csoda,hogy egyáltalán van szívhangja. Ekkor voltam 8 hetes terhes. 6 hónapig védekeznünk kellett. Eltelt a 6 hónap,és nagyon féltem belevágni. Belevágtunk,és 7 hónap múlva megint pozitívat tesztelem. Legbelül boldog voltam,de emellett rettenetes félelem is volt bennem,hogy mi van ha,megint... De minden rendben volt és 2009.03.14-én megszületett az én kisfiam,aki nagyon egészséges. Remélem ezzel tudtam segíteni!!! És megint próbálkozunk!!!
Minden jót. Szia!
a 14. sikertelen hónap után a középidőben 2x gyertyaállást csináltam miután együtt voltunk.gondoltam megpróbálom,hátha,de nem nagyon hittem benne.aztán teltek múltak a napok.kezdett fájni a bal mellem mint amikor meg fog jönni(mensi elött 2 nappal mindig éreztem,innen tudtam h megjön).kezdtem elszontyolodni.aztán eltelt 2 nap aztán 3 meg több,de sehol semmi a mellem meg ugy fájt mintha agyonverték volna öket.én akartam tesztet venni,de a férjem azt mondta h nem ,mert megint nega lesz.biztos csak késik.hát eljött karácsony is(hó közepe felé kellett volna megjönnie),de még semmi.nem volt se hányingerem se semmi más csak a melleim fájtak.elmúlt karácsony.a szüleimmel benn voltunk a tescoba 28-án.miután végeztünk bementem a patikába,hogy vegyek egy tesztet.mikor kiértem anyukám épp egy kisbabát nézett és mondta h tessék levenni a mintát.(akkor már nagyon sejtettük h baba van)mi meg csak mosolyogtunk,h persze,már le is vettük.másnap hajnalba mielött mentem volna dolgozni megcsináltam és nagyon erős pozitív lett.azóta már meg is szültem.épp itt alszik az ágyba az én nagy és erős 15 hónapos kisfiam.ja és a legjobb.mikor még nem kellett volna megjönnie megbeszéltük h ha lemennek az ünnepek akkor el megyünk mind2en és kivizsgáltatjuk magunkat.akkor már terhes voltam csak még nem tudtuk.és egy kis érdekesség.29-én ccsináltam meg a tesztet és a kisfiam is 29-én született csak ő utána év(tavaly)aug 29-én.
én szorítok neked hogy minél elöbb sikerüljön teherbe esned és átéld a terhesség a szülés és az anyaság gyönyöreit.
Szia.
Van egy 11éves fiam.6éve próbálkoztunk tesoval de semmi.Elmentem orvoshoz,ciszta volt,ill.pco.Kaptam gyógyszert,kb.6hónapig szedtem de eredmény semmi.Akkor kaptam clostyt az első 5szem után terhes lettem:) nagy volt az öröm,kislányom októberbe volt 2éves.December 10-én kellett volna megjönnie de nem jött meg,gondoltam biztos nem lehet baba,hiszen eddig sem jött össze csak úgy. 15-én teszteltem egy pozitívat,nem tervezett :) hétfőre kaptam időpontot az orvosomhoz...
remélem kis lelki erőt adott neked :)
Kellemes Ünnepeket kívánok !!
6 évet vártunk a mi kis pocaklakónkra.
Műtéten estem át én és a férjem is.Lombikra jelentkeztünk ami hónapokig húzódott a nagy semmittevéssel,csak a pénzünket nyelte.Kezdtem feladni éreztem,hogy nem fognak itt sem tudni segíteni.Elmentem a gyermekvédelmihez,hogy szeretnénk örökbe fogadni egy kisgyereket.Ott elmondták mi a teendő,az első lépés egy önéletrajz.Itthon megírtam és elmentettem a gépre.Közben persze jártunk a klinikára ahol azt mondták agydaganatom van,menjek ct-re.Ezt egy megemelkedett hormonszint mutatta ki nekik.3 hónapra kaptam időpontot,totál kikészültem.Múltak a hetek,pár nap volt hátra a vizsgálathoz amikor 4 nap késés után teszteltem pozitívat.Hihetetlen volt,természetes úton fogant.Akkor amikor nem vártuk és nem görcsöltünk rajta.
A kisfiam szépen fejlődik a pocakomban,minden rendben vele.Pár hét és megölelhetem! :)
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!