Írnátok sikertörténeteket arról, hogy a 2. baba könnyen összejött, pedig az 1. nem?
A kisfiammal majdnem egy év kelett,hogy terhes legyek.Azt mondták az orvosok,hogy nem is biztos valaha lesz babám mert nincs peteérésem.Én fel is adtam 9 hónap után kiderült,hogy terhes vagyok.2 éves a kisfiam és gondoltuk próbálkozunk kistesóval.Én piztos voltam benne,hogy kell 1 év mire össze jön.Tévedtem:))Az első hónapba terhes lettem.
19 hetes km
:D
Köszönöm!
Nekünk 2 év volt mire sikerült az első baba (volt egy vetélés is) . Nemsokára aktuális lesz a tesó, de már előre féleg a nega tesztektől... , de most felvidítottatok :)
Az első babára 1,5 évet vártunk, egy év után kivizsgáltak minket, volt átjárhatóságim és laparoscopiám is, találtak is problémát, de sikerült teherbe esnem, de sajnos 12 hetesen missed ab lett a vége.
Kivártuk a 3 hónapot elkezdtünk próbálkozni, és a második hónapban sikerült. Egyszerűen nem hittem a szememnek a + teszt láttán, hisz tudtam, mert megállapították a vizsgálatokkor hogy baj van a méhemmel, meg mennyit vártunk az elsőre is és mégis sikerült. Most vagyok a 38. hétben és minden rendben volt végig.
Sok sikert neked!
5 évig nem védekeztünk csak naptármódszerrel. aztán jött egy méhenkívüli, kivették az egyik petevezetéket. ezután 1 évre petevezeték átfúvásra mentem, fél évre rá, mikor már be voltam jelentkezve lombikra, terhes lettem. minden rendben ment. aztán a lányom másfél éves lett, véletlenül besurrant a fiam. most attól rettegek, nehogy terhes legyek.
másik esetek: 2 ismerősöm is a lombik kezelés feladása után nemsokra spontán teherbe esett.
szerintem csak agyilag kell megnyugodni és akkor rendbejön magától a szervezet.
Szia
Én pont fordított helyzetben voltam!! Nekünk az első baba az első "éles" hónapban megfogant:-) Ellenben a tesóra sokat kellett várnunk 28 hónapot!! Megjártuk a meddőségi központot is ahol nem találtak semmit, volt inszemináció is, de csak türelemre intettek mindket. Azzal a címszóval görcsösen szeretnénkazt a második babát!! Aztán "feladtuk" itthon probálkoztunk és spontán jött a csoda aki most 14 hetes itt a pocimban!!!
Nekem 5 év után lett lombikbabám.
Most 6 hós. Gyúrunk a kistesóra, januárban kezdünk egy vitaminkúrát, majd kiírom az eredményt:-)
Nekem ebben annyi a siker, hogy első lombikra lett baba.
Ne félj, menni fog simán.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!