Elhiszitek, hogy van Mumus, mert egyes gyerekek elhiszik?
2011. máj. 7. 17:05
2/21 anonim válasza:
Tudtad kérdező, hogy az összes vallási térítőt én fogom kínozni a túlvilágon? Miért raksz fel ilyen kérdéseket? Miért utasítod el a kegyelmem?
2011. máj. 7. 17:11
3/21 anonim válasza:
Én már találkoztam olyan emberrel, aki átélte a 74%-os válaszadó kínzását! Higgyetek neki!!!négy
2011. máj. 7. 17:18
4/21 anonim válasza:
Elhiszed, hogy letojom.
2011. máj. 7. 17:21
5/21 anonim válasza:
Vagy igaz vagy hamis,50-50%.
Egy világi,tudományos gondolkodású ember természetesen csak nevet egyet az ilyen történeteken.Egy hívő keresztény pedig valószínűleg elfogadja és elhiszi ezeket.
Mellékesen pedig:
Ha II.János Pál pápa tényleg a pokolban rohad annak nagyon örülök!(az első videóban említi ezt meg a kiscsaj)
Mindig is utáltam a képmutató,szélhámos viselkedéséért.És nagyon remélem hogy a magyargyűlölő,zsidóbérenc Erdő Péter is lassan odaköltözik mellé.
2011. máj. 7. 17:39
6/21 anonim válasza:
Mivel neked van bátorságod többször kiírni egy értelmetlen f*szságot, így én is megteszem: szerintem a túlvilágon csak buszok és k*rvák vannak, mert én egyszer ezt láttam beszívva. Ugye milyen sz*r ugyanazt olvasni többször? Idióta.
2011. máj. 7. 17:54
7/21 anonim válasza:
Erős hitű,és megfelelő intelligenciával rendelkező embereket nem tudnak befolyásolni ilyen videók,már csak azért sem,mert átlátnak a hazug,manipuláló emberek szavain.
2011. máj. 7. 18:01
8/21 anonim válasza:
Szia!
Van pokol, a pokol a Biblia szóhasználatában (seol, hádész) egyszerűen a halottak nyughelyét vagyis a sírt jelöli. Ehhez nem kell video, csak egy kis Bibliaismeret.
Minden ember fel fog támadni ebből a pokolból, akik az igazat cselekedték az életre, akik pedig a gonoszat az ítéletre és a halálra. Ennyire egyszerű.
Üdv. Péter
2011. máj. 8. 00:38
9/21 anonim válasza:
van olyan értelmezés is ami szerint a Biblia nem is szól a pokolról...
2011. máj. 8. 14:36
10/21 anonim válasza:
Én elhiszem hogy van pokol, de ha nem lennének ezek a tanúságtételek akkor is elhinném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!