A zsidók hogyan viszonyulnak a keresztényekhez? Lenézik őket?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztam zsidó vallású emberrel, de olvastam róluk egy pár dolgot. A kérdésem nem rasszista jellegű, csak kíváncsi vagyok.2015. szept. 8. 12:50
11/20 Andizsuzsi válasza:
"Alátámasztottam: "Abból kell kiindulni"
A kiindulásodat támaszd alá légyszíves!
12/20 anonim válasza:
Andizsuzsi, most fog jönni ez, csak úgy Duennásan:
Te hülye vagy, nem látod át a globális pénzügyi helyzetet, tájékozódj és csak azután merd megszólítani őnagysága mindenhez is értő ősmagyar csodálatra méltó primadonnáját :D
13/20 anonim válasza:
Duennának nem kell semmit alátámasztania, az úgy van mindig ahogy ő mondja, nem kell bizonyítania. Ha nem hiszel neki, akkor te vagy a hülye :D
15/20 anonim válasza:
Boldog nyugdíjas öregnéni, aki úgy gondolja mindenben neki van igaza. Hagyni kell a kényszerképzeteivel. Csak könyörgöm ne akarná másra is rátukmálni a konteóit... Ilyenek ezek az öregek.
16/20 Duenna válasza:
15-ös!
Ostobácska vihogás helyett jobb lenne, ha tanulnál tőlem!
17/20 anonim válasza:
Nagyi, tanulok a normális emberektől, nem az ilyen bérrettegőktől mint te vagy.
18/20 Duenna válasza:
17-es!
Te a hülyéktől tanulsz, nem a normálisaktól! Váljék egészségedre!
19/20 anonim válasza:
Nekem zsidó még nem ártott soha. Közvetlen formában biztosan nem.
De mentem már el rabbi mellett az utcán.
Soha nem volt olyan érzésem, hogy bántani fog.
20/20 anonim válasza:
Valahogy jobban érzeném magam, ha ilyenek járkálnának az utcán, mint ilyen seggdugó és a népe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!